Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (159)

haWranka 

všechny recenze uživatele

V patnácti bych z toho asi byla paf, ale momentálně jsem to spíš protrpěla. Problémy jsou banální, herci hrát neumí (myslela jsem si, že uťápnutý a ublížený výraz měla Bella ze Stmívání, ale Tessa je úplně jiný level!) a scénář místy fyzicky bolí. Vím, že nejsem cílovka, ale teenage filmy byly rozhodně natočené i lepší. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, co se nelíbí. Postavy nejsou hloupé, reagují uvěřitelně a rozumně. Není zde afektovanost, naopak se mi celý příběh líbí tím, jak je přirozený. Je to jednoduché, což ale není zákonitě negativní. Příjemné, pomalé, jemně citlivé. Erotiku nečekejte. Podle mě film sráží trailer, který evokuje současné tuctové romance víc, než by bylo zdrávo a fakt, že se podobných filmů tvoří víc, takže kdo ve svém výběru filmů nediverzifikuje, může být přesycen (dobře mu tak). Příběh a realizace za tři hvězdičky, na čtvrtou hodnocení vytahuje sympatická Josephine Langford, která v podstatě celou dobu nesleze z plátna. ()

Reklama

pirulka 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že hoci už mám dávno nad 20..táto snímka ma úplne dostala, a zase som sa cítila tak trošku ako oplašená tínedžerka :D Asi to bude hereckým obsadením (come on... vysoký, potetovaný sexy anglický herec s prízvukom a zvodným pohľadom :D) a skvelou chémiou medzi ústrednou dvojicou. Malo to pre mňa náboj, tempo, dej a bavilo ma to. A ktomu ako bonus ešte skvelý soundtrack. Knihy sú vec druhá a tie ma teda vôbec až tak nechytili...mala som pocit, že ide o akúsi zlátaninu všetkého možného pre násťročných bez nejakej pointy a dejovej línie... ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Je nutné vycházet z toho, že se jedná o zábavu pro patnáctileté dívenky. Pro ně to bude letošní kultovka, modla, povinnost. Pro dospělého úsměvná kravina. Však kladně hodnotím dva body ve scénáři (zřejmě i v knize) : hlavní postavy čtou klasickou literaturu a opakovaně je zmíněno, že nechlastají. To vnímám, jako vcelku dobrý tah, potažmo dobrý příklad, často totálně vymaštěné, duté a přiožralé dnešní (v každé době) mládeži. Do kina jsem se přichomejtla vcelku náhodou, měla jsem čas, zašla jsem si tedy na předpremiéru. Kino, plné uvzdychaných děvčátek, bylo naměkko a řekla bych, že se teen chlapci letošního jara a léta dočkají nejednoho lechtivého zážitku. No ale musí číst a nemuseli by chlastat, že jo... Kluk v hlavní roli je bída s nouzí, děvče je příjemné, moc hezké, zahrálo, s ohledem na téma, šikovně. Film je jakousi odlehčenou variací Nebezpečných známostí. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Příběh jedné krásky a zrození její lásky! Spíše než z vysoké, bych to přirovnal ke střední, ale budis. Klasické klišé, slušná holka Tess nastoupí na vejsku a na koleji má zkažené kámošky. Chvili se drží, ale pak se zabouchne do frajirka. Ten ji postupně zdolava, zažijí pekne chvíle, ona se rozejde se svým klukem s kterým nic nezažila a nechá se odpanit. Poháda se s mamou, která ji varuje že ji Hardy zlomí srdce a to se i tak stane jednoho večera, kdy ji partička v baru ukáže video, na kterém se přesvědčí že šlo jen o sázku. Skvělá hudba, nenásilně podané scény v posteli, uhrancive pohledy a romantika se vším všudy. 70% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Natáčelo se v březnu a dále od 16. července do 25. srpna 2018 v Georgii. (Varan)
  • Knižní předloha začínala jako fan-fikce skupiny One Direction na Wattpadu, příběh získal neuvěřitelný úspěch, a proto jej autorka přepsala (nesměly tam vystupovat reální lidé bez svolení) a poté vydala. (simaa)

Reklama

Reklama