Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektorka Amaia řeší po roce další případ v údolí řeky Baztán. Nová záhada souvisí s dřívější sérií vražd a má hodně osobní příchuť. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (27)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Pokračování, kde je tolik postav, rovin a odboček, že by to vydalo na hutný atmosferický seriál, ale na dvou hodinách je to jen zkratkovité a zběsilé vršení jednotlivých událostí a scén. Škoda, protože Španělé tyhle thillery jinak ovládají a Baskicko nabízí tu správnou kulisu krajinou i folklórem... ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Pre mňa priveľa cirkvi a priveľa rodenia. Zhruba po štvrtine filmu som to stopla, pretože keď zahlásila, či jej mama: "Ochorela zlom?", tak sa mi zvýšil krvný tlak. Na podobné cirkevné a iné slaboduché drísty fakt nemám nervy. Tak, ako sa mi páčil prvý diel (vraj trilógie), nepáčil sa mi tento. Pomätený miš-maš s deckom na rukách. Tretí si možno pozriem, ale veľké očakávania nemám. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Nejdříve osobní poznámka - kdo vám doporučí film, aniž vám řekne, že se jedná o druhý díl trilogie? Nevím, jestli to bylo téměř vždy nutnou kompresí knižního děje nebo absencí expozice z prvního dílu, ale film je neskutečně nepřehledný a zmatečný, postavy padají z nebe, aniž se vysvětlí, co jsou zač a co v ději dělají, jsou referovány ve stylu "Myslíš, že to souvisí s vraždou Marie?" a vy nemáte nejmenší tušení, kdo je Marie, a i kdybyste to tušení měli, tak stejně nevíte, proč tam je. V půlce filmu se Amaia dozví, že její matka "něco něco něco" a vy si řeknete "Aha, ona má matku, dobrý vědět"... Finále snad ani není třeba komentovat, prostě děs běs, už dlouho jsem neviděl tak pitomý film... 20% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Svetlo sveta spatrilo pokračovanie “El Guardián Invisible” ktoré sa vezie na vlne priemernosti rovnako, ako v prípade prvotiny. Čo chvíľa sa trilógia uzavrie, tak uvidíme, či toto všetko malo vôbec nejaký hlbší zámer a význam. Španieli thriller vedia, no toto je rovnako “napínavé”, ako sledovať Real pri víťazstve nad Leganes. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z předešlého dílu si pamatuji jediné a to že se mi líbil, ale to v tomto případě zase tolik nevadí. Molina servíruje mysteriozní thriller, ve kterém se hlavní hrdinka musí poprat s vraždami jejichž motiv má kořeny v dávných dobách a zároveň vyřešit temnou rodinnou minulost. Větší výtka míří snad jen na přetaženou stopáž, ale jinak bylo všechno v pořádku. Příběh je výborný a po předloze v budoucnu určitě sáhnu, atmosféra, byť mohla být temnější, je víc než jen uspokojivá a najde se i pár napínavých chvilek. Herecky bez problémů, protože Marta Etura mě asi nikdy nezklame a zbytek vlastně není důležitý. Tedy pokud nepočítám matku a ta dokázala být řádně děsivá. Těším se na další díl. 80% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama