foto

Colin McFarlane

  • nar. 15.9.1961 (56 let)
    Clapton, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cizinec ve vlaku
2017 El guardián invisible
Tomáš a jeho přátelé: Cesta z ostrova Sodor
2016 A Midsummer Night's Dream (TV film)
Hundraettåringen som smet från notan och försvann
2015 Koruna k Vánocům (TV film)
2011 The Last Belle
2008 Temný rytíř
2005 Batman začíná
Last Rights (TV film)
Nepřemožitelné zlo
Třetí v pořadí (TV film)
2004 Amnesia (TV film)
2002 Strange (TV film)
The King's Beard
War Game
2001 Chunky Monkey
Vánoční koleda
Whistle-Blower, The (TV film)
2000 Nekonečná párty
1999 Kriminál
1998 Prvních 9 1/2 týdne
Ted & Ralph (TV film)
1996 Circles of Deceit: Kalon (TV film)
1992 In Dreams (TV film)
1985 Dutch Girls (TV film)

TV seriály

2016 Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
2015 Smrt v ráji (TV seriál)
The Perfect Murder (S04E06)
Pán času (TV seriál)
Před potopou (S09E04)
Pod jezerem (S09E03)
2013 Plebs (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2012 Citizen Khan (TV seriál)
Mike rytíř (TV seriál)
Mizerná výchova (TV seriál)
Zack a Kvák (TV seriál)
2011 Gumballův úžasný svět (TV seriál)
2010 Dirk Gently (TV seriál)
Hounded (TV seriál)
2009 Kolize (TV seriál)
Reggie Perrin (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Day Five (S03E05)
Day Four (S03E04)
Day Three (S03E03)
2008 Chuggington - Veselé vláčky (TV seriál)
Parents of the Band (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
Mist: Sheepdog Tales (TV seriál)
Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
The Omid Djalili Show (TV seriál)
2006 Hyperdrive (TV seriál)
Malá princeznička (TV seriál)
New Street Law (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
Babyfather (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Office Gossip (TV seriál)
2000 Black Books (TV seriál)
Okno (S01E04)
Doctors (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1999 Bořek stavitel (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Kiss Me Kate (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 Oskarův orchestr (TV seriál)
Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
Tenká modrá linie (TV seriál)
Ism ism ism (S02E02)
1995 Backup (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Fast Show, The (TV seriál)
1992 Runaway Bay (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
Tales from the Poop Deck (TV seriál)
Virtual Murder (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Dennis - postrach okolí (TV seriál)
To Have and to Hold (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace