Reklama

Reklama

Lady Bloodfight

  • Slovensko Súboj na život a na smrť
Trailer

Obsahy(1)

Jane (Amy Johnston) je krásna Američanka, ktorá sa po príchode do Hongkongu dostane do problémov. Keď sa jej úspešne podarí odraziť útok troch zlodejov, ktorí sa ju snažili okradnúť, upúta to pozornosť majsterky bojových umení menom Shu (Muriel Hofmann), na ktorú zapôsobili jej surové schopnosti pouličného boja. Shu vezme Jane pod svoje krídla a trénuje ju, aby bojovala v nebezpečnom tajnom ženskom turnaji bojových umení známom ako „Kumite“. Po mesiacoch dôkladnej prípravy je Jane pripravená čeliť najsmrtiacejším bojovníčkam na svete, vrátane Ling (Jenny Wu), čínskej učnice Shuinej úhlavnej protivníčky Wai (Kathy Wu). V drsnom podsvetí Hongkongu však číhajú aj ďalšie zlé sily, ktoré musí Jane prekonať, aby si vybojovala titul najlepšej ženskej bojovníčky na svete. (TV Markíza)

(více)

Recenze (14)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Dej: klasicka arenovka v ktorej sa mlatia zeny, ale na nejake budovanie vztahov medzi nimi zabudnite. Rovnako ako aj na klise typu, ze zenska prehrava a v rozhodujucej chvili sa vzpamäta a nakope superke prdel. Po skonceni filmu viem o postavach povedat maximalne ich miery a farbu vlasov. Ani neviem o co v tom turnaji islo. Klasicky Bey Logan. Nevadi, ze to nedava zmysel, hlavne ze sa nieco deje. No a to nieco by mali byt famozne bitky. Ved to je arenovka. A to je rovnaka katastrofa ako dej. Lenze 90% bitiek vyzera tak, ze zenska natiahne nohu alebo ruku a predstiera uder. V tej chvili sa strihne na jej chrbat alebo prdel. Nasleduje hlasita rana, ktora ma navodit dojem, ze doslo k uderu a potom strih jak sebou superka svihne na zem. Cize namiesto bitiek vidite len pozy zien, ktore predstieraju, ze sa biju. Az som mal podozrenie, ze tie zenske maju panicky strach z kontaktu. Ale raz za par minut k niecomu vzdialene podobnemu kontaktu dôjde, ale tvrdost z neho necitite ani nahodou. Choreografia je teda bezkontaktne machanie rukami a nohami s kameramanom, ktory sa neustale snima vsetko mozne len nie bitku. A to pritom film reziroval clovek, ktory natocil Kiss of the Dragon a choreografiu mal na starosti Xin Xin Xiong. Velka hanba kam az klesli. Chcel som dat filmu aspon jednu hviezdicku za pekne zenske, ale na youtube je milion lepsie natocenych bitiek od rôznych amaterov za par drobnych, takze si to zasluzi iba odpad. Nema cenu stracat s tym cas. 0/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno po Female fekal klubu jsem si říkal co, že to bude zase za odpad, ale tady se aspoň nevyskytuje zbytečný Lundgren. Jenom nějaký čubky co se jakože mlátí, tak 1* asi za to, že jsem už otupěl.15% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Solidně brutální sexy "kočkovaná". A v hlavní roli drsná barbína, co jí musíte uvěřit, že každou sebezdatnější soupeřku zmaluje, vybouchá a zrychtuje. A navrch vás ojede svůdným pohledem. Nenechte se zmást křehkým zjevem Amy Johnston, je profesionální kaskadérkou, kde by byla bez jejích služeb taková Margot Robbie v Sebevražedném oddílu, a nějaký ten čas se už věnuje bojovým sportům. Má to, co neměla její dávná bojová "kolegyně" Cynthia Rothrock, má totiž velkou šanci dostat se do áčkového filmu. Nadto je brutálně sexy. Předurčuje ji k tomu její vzhled, herecké schopnosti v akčním filmu nepotřebuje, sakra, arénových bojovnic je pomálu, jí podobný typ prakticky neexistuje. Neohrožená Amy má v tomhle bitkami nabitém fight flicku opravdu zdatné soupeřky. Bitky mají proměnlivou kvalitu. Kupříkladu finální souboj nemá takové grády a preciznost, jako bitky před ním. Všechny jsou poměrně krvavě vyvedeny, kočky značně krvácí, brutalita je přítomna. Dialogy jsou jen nepodstatnou výplní, mají podřadnou funkci, načrtnuté bez významu. Emočně vystavěný děj i jeho rozvoj nemá potřebný rozsah. Odpustil bych si určité mysteriozní schopnosti, kterými disponovala asijská trenérka hlavní hrdinky. Oživení mrtvého ptáčka do filmu nezapadlo, působilo to rušivě, následně toto kouzlo aplikovala i na svoji vyřízenou svěřenkyni. Klišé a předvídatelnost děje je přítomno ve zvýšené míře. Takže si divák snadno predikuje dějový vývoj, i to, která z dívek utvoří finální dvojici. Film je natočen na soidní technické úrovni. A to Chris Nahon o sobě režijně nedával pěknou řádku let vědět. A doposud nijak režijně neoslnil. Dynamicky natočený opus, jemuž dominuje dámská kočkovaná plná bojových prostocviků, je jeho zdařilým comebackem. To, co film sliboval (už ve svém názvu), to také naservíroval. 10/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z variací na klasiky 80. a 90. let, u kterých jsme jako čerstvě postkomunističtí puberťáci slintali. Jen tu místo Jean-Clauda a Dudikoffa vykopává nožkama parta splašenejch buchet, která si to rozdává na turnaji kdesi v Hongkongu. Sem tam se tu najde nějaká koukatelná děva, pobaví srandovní záporačka z Ruska, choreografie soubojů sice není nijak zázračná, ale jakž takž ujde a samozřejmě nelze nezmínit závěrečný souboj se zlomovým momentem, který regulérně rozesměje. Každopádně na průměr to tahá spíš nostalgie. 50% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ono ani moc nevadí, že jsi malá sexy blondýnka co se neumí prát. Stačí si párkrát bouchnout do zvonu a když je nejhůř uvidíš svého mrtvého tátu a zase máš síly, že by jsi přeprala i king konga ve svých nejlepších letech. Zase se na tebe alespoň dobře kouká :) ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Lady Bloodfight je přesně to, co byste očekávali. Stupidní výplachovka plná klišé, s mizernými hereckými výkony a trapně americky natočenými souboji s neskutečným množstvím střihů. Ale klidně se přiznám, že jsem se ani chvíli nenudil. Když k tomu přistupuje člověk tak, jaký film od pohledu je, tak dostane přes hodinu a půl záběrů na hezké holky, které se mydlí do krve (Někdy ta brutalita působí až samoúčelně, což se dá také očekávat). Především na Amy Johnston se hezky dívá a její mentorka Muriel Hofmann má tak neskutečně příjemný hlas na poslech, že by vás mezi tou nekonečnou akcí dokázala i uspat. Ve výsledku mnohem lepší akční podívaná než tisíckrát koukat na další policejní thriller nebo jak Neesonovi opět unesli dceru. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nepodarená snúžka snáď všetkých dostupných klišé, aké sa tam dali vopchať. Biela modrooká americká blondska príde do Honkongu na ženský turnaj. Poriadne nevie ani kopnúť a poráža jednu majsterku za druhou. Samozrjeme len po trojmesačnom tréningu s majsterkou wu tangu ovládajúcou nejakú formu mysticizmu. Ale jedna z jej súperiek vyzerala ako ženská verzia Tong Poa z Kickboxera. Fighty ale neboli úplne špatné a vybrali ceckaté herečky, čím si vyslúžili 1 z 5 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nelegálním soutěžím v bojovém umění, jak je tímto počinem vidět, zřejmě stále není konec. Takovýchto filmů převážně z přelomu 80. a 90. let je natočených tolik, že se snad ani všechny nedají spočítat. V roce 1996 se k tématu ještě vrátil i samotný Jean-Claude Van Damme se snímkem ´The Quest´ a sám poznal, že to už byla chyba. Ale jak to tak vypadá, někdo si všiml, že se vždy jednalo pouze o ryze mužskou záležitost a rozhodl se to striktně změnit. A tak tu máme mladou americkou blondýnku přijíždějící do Hongkongu, aby se zdokonalila v bojovém umění a v ringu pomstila svého otce. Klasický námět, klasická šablona, ale naprosto neotřelé zpracování. Ano, o zápasy tu jako v každém správném filmu o bojovém umění nouze není, ale ona ženskost je bohužel až moc okatá. Na to, že má choreografii na svědomí Xin-Xin Xiong zápasy vypadají spíše komicky a naprosto neuvěřitelně. I ten scénář je děravý jak ementál o na nějaké herecké výkony je lepší rovnou zapomenout. Nápad natočit takový film sice není špatný, ale už kvůli ohromně provařenému námětu si na tom měli tvůrci setsakramentsky záležet. Takhle snímek vyznívá jen jako levná a neotřelá televizní záležitost. Pro zajímavost, ve stejném roce vznikl ještě jeden takový obdobný snímek a to pod názvem:' ‘Údolí boje’. Že by si konkurovali? ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Aj ocko jej zatlieskal. A ja som z toho bol na mäkko. Vlastne aj natvrdo, lebo tie devy, ktoré sa v najlepšom súboji všetkých čias veľmi neobliekali. Krásne všetky pľujú krv a nadržanosť hlavne režiséra a scenáristu je badať. Krásne vypointované, neuveriteľný zvrat spytovania si svedomia. Z filmu nemôžeš nebyť nadšený pokiaľ ťa nadopovali antihistaminikami. Odfláknutý debilný scenár, začínajúci a končiaci nikde a nikam predstavujúci azda najzbytočnejší turnaj všetkých dôb. Priama nuda, bez odbočiek, klišé zo všetkých strán. Dievčenský Muž Taichi. Strata vášho bojového času, kde nikdy neboli možno bojové umenia utopené v kastrofálnom príbehu s mizernou ale ozaj mizernou réžiou. (videné 23.8.2019, Markíza archív) ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Modrooká kulka ze západu, to bych nečekal! Perfektní příběh na klasiky 80. a 90. let, tohle mě strašně bavilo. Amy Johnston umí a kouká se na ni hodně dobře, taková ta cesta ke spravedlnosti. Pomsta byla prostě sladká. ()

hrdygay 

všechny recenze uživatele

paradne zenske suboje, film mal aj pribeh o skromnej outsiderke, ktora si isla za svojim snom, amy johnston je riadna jebacka, bola radost sa divat na jej vystrih pri subojoch 7/10 ()

Reklama

Reklama