Road Games

Trailer 1

Jack (Andrew Simpson) a Véronique (Joséphine de la Baume) cestujú po Francúzsku. Jedného dňa im zastaví vodič, ktorý dvojici ponúkne odvoz, prespanie v jeho dome, i odvoz na ich vytúžené miesto. Pár ponuku príjme a stáva sa svedkom podivuhodného života staršieho manželského páru. Dozvedia sa, okrem iného, i o sériovom vrahovi, ktorý sa potuluje po neďalekých cestách a zabíja nevinných stopárov. Zdá sa, že noc v luxusnom sídle ich ochráni, lenže vrah je bližšie, než by sa mohlo zdať. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Dexter1

všechny recenze uživatele

Stráviteľný thrillerík, ktorý síce prekuknete po polhoďke, no dá sa to vydržať vďaka krásnej Joséphine de la Baume. Tá v podstate zachraňuje celý film, lebo vyložene nesympatický hlavný hrdina toho veľa nespraví. Veľmi je citeľné, že potenciál je premrštený a dalo sa z toho vydolovať oveľa viac, no bohužiaľ... ()

*CARNIFEX*

všechny recenze uživatele

Ak ste dávno nevideli naháňačku, kde dostávajú na frak trabanty, tak ste na správnej adrese. Pokiaľ rovnako ako Ja beriete Xanax, pričom ste ešte neprecitli do reality a neuvedomili si, že od snímku na úrovni 40% nemáte takmer nič očakávať, tak si jebnite radšej facku a bude to menej bolestivá skúsenosť. “Road Games” totiž z prvej polovice pôsobí ako reklama na “zbytočnosť”. Potom sa dej síce konečne rozbehne, no so slasherom má tento (ne)horor asi toľko spoločné, ako Čaputovej falošná solidarita k Ukrajine. No a aby toho nebolo malo, všetci sú tu tak jebnutí, že by mohli zastavať popredné funkcie v Oľano. Strašná škoda, natočené je to perfektne, herci nie sú vyslovene tragickí, pričom rovnako ako ostatní, aj Ja chválim výber prostredia a hudbu. Lenže to je málo, veľmi málo .. ()

Marceloo

všechny recenze uživatele

Pár stopárov cestuje po Francúzsku a vždy dúfa, že im niekto zastaví. Keďže sú stopári nebezpeční, mnoho vodičov im nezastaví, ale v jeden deň majú šťastie. Stretnú slušného pána, ktorý im okrem odvozu ponúkne aj možnosť prespať v jeho dome a dokonca im ponúkne aj odvoz na ich vytúžené miesto. Keď však s mužom a jeho ženou strávia celý večer, zisťujú, že pár žije naozaj zvláštnym životom. To však nie je ich najväčšou starosťou. Dozvedia sa aj o sériovom vrahovi, ktorý sa potuluje po neďalekých cestách a zabíja nevinných stopárov. Zdá sa, že keďže prespia v luxusnom sídle, nič sa im nemôže stať, lenže vrah je bližšie, než by sa mohlo zdať. - Musel som aj v posledný deň roku 2016 ostať verný môjmu najoblúbenejšiemu štúdiu, ktoré ma sprevádzalo počas celého roka 2016. Road Games je počinom, ktorého príbeh je až príliš jednoduchý, a tak v ňom vyniká len nádherné vidiecke prostredie vo Francúzsku a moja milovaná (už ju nemôžem nazývať Scream Queen, pretože si to neželá) Barbara Crampton. Ostatné herecké obsadenie pôsobí sympaticky, ale scenár im zase nadelil vzťahy, ktoré pôsobia v rámci udalostí a časovej roviny úplne neuveritelne. A to nie v pozitívnom zmysle, ale v tom, že ich správanie bolo nezmyselné. Oceňujem však aj kulisy, ktoré pôsobili parádne. Krásny dom, postaršie, ale zase pekne udržiavané autá a zaujímavé malby a figuríny v dome na mňa pôsobili dosť výrazne, aj keď umenie nejako velmi nemusím. Na jedno pozretie mi to stačilo, ale sklamala ma tá prílišná jednoduchosť. + Barbara Crampton + herec z World War Z ()

tron

všechny recenze uživatele

Toto som si pozrel omylom, pretože som si pôvodne myslel, že idem pozerať tento austrálsky triler z roku 1981 s Jamie Lee Curtis a nakoniec šlo „len“ o francúzsko-britský triler z roku 2015. Ale neľutoval som, nebolo to zlé. Hlavne úvodnú hodinu. Síce neoriginálne, ale natočené tak, že ste si neboli na istom, že o čo vlastne presne ide. Táto neistota sa podieľala na napätí, čo je OK. OK boli i sympatickí herci s dobre napísanými, ťažko odhadnuteľnými postavami. A našincovi príde určite fajn „povedomá“ výprava horúceho leta na francúzskom vidieku. A potom (zhruba od úteku z domu) to príde. Peklo. Naháňačka okolo stohu slamy je niečo, čo som si myslel, že vo vážnom filme nikdy v živote neuvidím, ale na samostatnú knižku by stačila i úžasne prehajdákaná puška, ktorá nie a nie byť patrične využitá voči adekvátnej situácii. Ako-tak ma v strašnom (nie strašidelnom) finále uchlácholila aspoň séria prekvapivých twistov. ()

kaylin

všechny recenze uživatele

Snímek, který má celkem povedený náběh, kdy celou dobu tušíte, že tady není něco v pořádku. Jenže také snímek, který nikdy nedovede naplno využít svůj potenciál a u kterého už po půl hodině můžete mít pocit, že se topí sám v sobě. Vypadá to dobře, vypadá to drsně, ale nakonec si uvědomíte, že to tak jen vypadá. ()