Reklama

Reklama

American Dharma

Trailer

Obsahy(1)

Portrét kontroverzného politického stratéga a bývalého poradcu Donalda Trumpa menom Stephen K. Bannon. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem to skoro Bannonovi po první polovině zbaštil, je to velmi (nebezpečně) inteligentní a charismatický člověk, který je pár kroků před všemi ostatními. Errol Morris v roli zpovídajícího je spíše upozaděn a dává všechen prostor svému kontroverznímu hostovi. Jako vždy Morris doručil výborný audiovizuál, tudíž, pokud máte v čerstvé paměti mnoho jmen americké politické scény, mohu tento dokument jen doporučit. 75% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Fascinující a mrazivý rozhovor s jedním ze strůjců vítězství Trumpa 2016 a věrozvěsta moderní nacionalisticko-populistické ideologie. Řečnický skill Bannona je standardně na vysoké úrovni, Morris se dobře ptá a celý to ladí hezky intimně a do stylu (vojenský hangár), líbil se mi seznam několika slavných scén a filmů zakomponovaný do konverzace. Více The Brink (2019). ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele

Bannon z rozhovoru vychází sympaticky a pozitivně. Naopak autor nic podobného vůči němu nebyl schopen postavit....Chytrá je ilustrace staršími americkými filmy, westerny, válečnými ap., v nichž hrdinové musí řešit dilema, rozhodovat a riskovat. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama