Reklama

Reklama

Do temnoty - Série 2 (2019) (série)


Půlnoční polibek (S02E04)

(epizoda)
  • USA Midnight Kiss

Skupina dlouholetých gay přátel slaví ve velké vile Silvestra. Jednou z jejich každoročních tradic je hrát hru nazvanou Půlnoční polibek, což je hra, kdy si na tento večer máte najít někoho, s kým budete mít novoroční polibek. Hra se zvrhne v okamžiku, když do ní vstoupí i sadistický zabiják... (AXN)

Recenze (8)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupina homosexuálov sa rozhodne stráviť po Novoročnom večierku predĺžený víkend v dome jedného z nich. Netušia, že si ich ako obete vybral tajomný vrah...ktorý je tak tajomný, že je synom jedného z týchto teploškov a to že oco odmieta to, že jeho syn je homokláda ho naštve tak, že jeho priateľov chce vyzabíjať. Pochopiteľne, liberáli, ruská hrozba, LGBT a femini, v dome sa pohybuje jediná žena ktorá útok vraha tiež pochopiteľne prežije. Výstižnejšie to opísal Livingdead, netuším čo ľahké Gayporno hľadalo v tomto seriály, ale tak liberáli, ruská hrozba, neonacizmus, LGBT a tento bullshit...Stačí Vám pozrieť úvodných 5 minút a záverečných 30, tam sa objaví pár hororových prvkov, nejaká tá vraždička, inak to máte narovnako ako keby ste si pustili nejaký erotický film pre homosexuálov.... ()

Reklama

Vabr odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jen to, že je to kombinace gayové a slasher to dělá sra*koidním. Popravdě jsem rád, že to není až tak okaté a vrahem není ta holka, protože to by bylo tak otřesný! Motiv vraha mě celkem štve, protože by mohl sedět i na někoho třeba jiného (třeba kdyby tam byl další člen v tý jejich partičce). Není ten motiv prostě ušitej na tu postavu. Hodinu se vůbec nic neděje a je to totálně o ničem. Úvodní killící scéna je strašná. Vadí mi, když si vrah oběť natáčí na mobil. Plus ty konfety jsou strašný! Nemá to žádné intro! Postavy jsou nafrněné a nesympatické. Je to jak kdybyste se koukali na dokument o tom, jak si gayové žijí. Prostě nezajímavé a když už je tam ten vrah, tak to za nic nestojí, protože se tam všichni jen schovávají, neutíkají z domu a dopadení vraha je tak snadné. Má to dost díry v logice (zvlášť u konce). Mnohem lepší by bylo, kdyby vrah přepadl tu párty a vraždil tam. Bylo by to mnohem napínavější, jen by to muselo mít logiku. Čekal jsem, že půlnoc zde bude mnohem důležitější a zlomovější, ale vůbec nic zde neznamenala. Chyběl mi tu na ni ten důraz. Ta druhá série jde zatím totálně do háje. VYHODNOCENÍ: HANNAH MÁ DIVNEJ KSICHT ()

curil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál sleduji a hodnotím jako průměr, některá pokračování jsou lepší a jiná o něco horší. Ale zatím největší zklamání je "Midnight Kiss". Protivní a přehrávající herci v rolích gayů, je to hnus. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

půlnoční polibek má 3 pravidla - za prvé, člověka, kterého políbíte, nesmíte znát osobně; za druhé, nesmíte nikoho políbit bez jeho svolení; a za třetí, s člověkem, se kterým sdílíte polibek, můžete, či nemusíte sdílet i společnou noc… jednoduchá pointa s jednoduchými a nudnými vraždami. vrahův motiv byl celkem wtf, ale aspoň jsem celý film mohla hádat, kdo je vlastně vrah. myslela jsem si, že to bude joel, nicméně ten byl jenom žárlivej narcista. mimochodem, vůbec jsem neveděla, že ho hrál scott evans, bratr chrise evanse! a upřímně, byl stejně sexy jako jeho starší brácha… ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama