foto

Augustus Prew

  • nar. 17.9.1987 (31 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ibiza
The Blue Mauritius
2016 Chubby Funny
2015 High Rise
2013 Copperhead
Kick-Ass 2
2012 Hated
Zvířata
2010 Kid
Smrt a život Charlieho St. Clouda
Sophie
2008 Kletba Měsíčního údolí
2002 Jak na věc

TV seriály

2017 Pure Genius (TV seriál)
Life Me Up (E13)
I Got This (E12)
Touch and Go (E11)
další epizody (5)
Útěk z vězení (TV seriál)
Věznice Ogygia (S05E01)
2016 Pure Genius (TV seriál)
Around the World in Eight Kidneys (E08)
A Bunker Hill Christmas (E07)
Bunker Hill, We Have a Problem (E06)
další epizody (8)
2014 Klondike (TV seriál)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Hra s ohněm 2/2 (S02E19)
Hra s ohněm 1/2 (S02E18)
2013 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jednou ničema (S11E05)
2012 Borgiové (TV seriál)
Kouzelný klam (S02E03)
Paolo (S02E02)
Býk Borgiů (S02E01)
2011 Borgiové (TV seriál)
Smrt na sinavém koni (S01E07)
Francouzský král (S01E06)
Maur (S01E03)
2007 The Time of Your Life (TV seriál)
2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2001 24Seven (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace