Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

„Na celém světě jsou miliardy lidí. Ale jen pár z nich se může stát hvězdou,“ pronese v úvodu populární mladý zpěvák Kong Que, usilující o výhru v soutěži "Star of China". S jeho talentem je však něco špatně. Své písně totiž nezpívá. Zatímco na pódiu předvádí nacvičenou choreografii, ze zákulisí se line úplně jiný hlas. Ten hlas patří mladíkovi jménem Hu Li, který je znám na internetu jako Night Fox – chlapec s tváří ukrytou pod maskou, který své písně publikuje online. Jak dlouho ale může Kongovi a Huemu tato lež procházet? Jsou totiž lidé, kteří milují písně Night Foxe, a ti se rozhodně oklamat nedají. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Your typical music anime is here! Ale tentokrát se mi opravdu hodně líbilo. Sice to bylo plné klišé momentů, ale možná ty písničky nebo samotný hlavní hrdina byli pro mě něčím výjimečným, něčím, co mě přimělo pokračovat, a tak nějak v duchu přát Hu Liovi štěstí, protože si to ten klučina zaslouží. Je to velké nadhodnocování? Maybe. I don't give a fuck. Líbilo se mi, zasloužilo si tedy 9/10. Už teď se těším na ty hate zprávy ve schránce :D ty mi vždycky zpříjemní den. Nestává se moc často, že si každé ráno přečtu pár zpráv, které mě tolik rozesmějí jako ozvěny lidí, co se mnou nesouhlasí >:) ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Spíše taková ukázka, co je v showbizu v Asii opravdu shnilého. Několik různých postav snažící se prosadit na hudební scéně, kdy každá má své vlastní okolnosti, se kterými se musí potýkat (náhled fanoušků, nedostatečný talent, nedostatečný vzhled, závist kolegů, nekalé praktiky firem, obtížné rodinné situace atd.). Obecně si z toho člověk v závěru moc neodnese než to, že hudba sama o sobě za nic nemůže a rozhodne sama, zda zaujme posluchače nebo ne (bez ohledu na okolnosti zpívajícího). Příběh jako takový diváka neuspokojí, protože otevře toho spoustu, ale skoro nic nedovede až do konce (těžko říct, zda bude pokračování). Animace je ucházející. Po hudební stránce to zpočátku není moc bohaté, ale sem tam se pak něco přidá navíc něco nového a kvalitativně je to průměrné (vzhledem k tomu, že je to hudební anime, tak bych očekával trochu víc). ()

Reklama

Reklama

Reklama