foto

Šó Hajami

  • nar. 2.8.1958 (61 let)
    Takasago, Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gočúmon wa usagi desu ka?? Dear My Sister
2013 Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo?
2012 Hellsing IX
Macross FB7: Ore no uta o kike!
2011 Eiga Precure All Stars DX3: Mirai ni todoke! Sekai o cunagu nidžiiro no hana
Fairy Tail
Gekidžóban Sengoku Basara: The Last Party
2010 Trigun: Rachot v Badlands
2009 Hellsing VI
Hellsing VII
2008 Hellsing IV
Hellsing V
2007 Hellsing III
Inukami! The Movie: Tokumei reiteki sósakan Karina Širó!
2006 Eiga Futari wa Precure Splash Star: Tick Tack kiki ippacu!
Hellsing I
Hellsing II
2005 Saint Beast: Ikusen no hiru to joru hen
2004 Angelique
Honó no Mirage: Minagiwa no hangjakuša
Phantom - The Animation
2002 Angelique: Twin Collection
Meitantei Conan: Baker Street no bórei
2001 Angelique: Seiči jori ai o komete
2000 Angelique: Široi cubasa no memoire
Mirror Ring from Locke the Superman
1998 Eiga Crayon Šin-čan: Dengeki! Buta no hizume daisakusen
Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai – Miller`s Report
Slayers Excellent
1997 Cutey Honey Flash
Lupin sansei: Walther P38 - In Gedenken an die Walther P38 (TV film)
1996 Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai
Musekinin kančó Tylor: Čidžó jori eien ni
Čódžin gakuen Gowcaizer: The Voltage Fighters
Šinseiki GPX Cyber Formula: Earlydays Renewal
Šinseiki GPX Cyber Formula: Saga
1995 Dókjúsei Climax
Eiga Doraemon: Nobita no sósei nikki
Macross 7 Encore
Macross Plus Movie Edition
Musekinin kančó Tylor
1994 Dorami-čan: Aoi Straw Hat
Dókjúsei
Dókjúsei: Nacu no owari ni
Dókjúsei: Nacu no owari ni
Key: The Metal Idol
Musekinin kančó Tylor: Tokubecu hen – Hitoribočči no sensó
Šin kudžakuó
Šinseiki GPX Cyber Formula: Zero
1993 Boku no čikjú o mamotte
Emblem Take 2
Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
Ošare kozó wa hanamaru
Sono ki ni sasete jo: My My Mai
1992 Ai no kusabi
Gendži
Hajó no curugi: Šikkoku no mašó
Joker: Marginal City
Mikeneko Holmes no júrei džóšu
Princess Army: Wedding Combat
Zecuai 1989
Šinseiki GPX Cyber Formula: Double One
Šinseiki GPX Cyber Formula: Graffiti
1991 CB Chara Nagai Gó World
Dragon Ball Z: Tobikkiri no saikjó tai saikjó
Gekkó no Pierce: Jumemi to Gin no bara kišidan
Honó no tenkósei
Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
Lupin sansei: Napoleon no džišo o ubae (TV film)
Otohime Connection
RG Veda
Tenkú senki šurato – Sosei e no antó
1990 Ai to ken no camelot: Mangaka Marina timeslip džiken
Ankoku šindenšó Takegami
Ankoku šinwa
Be-Bop High School
Burning Blood
Carol
Devilman: Jóčó Sirene hen
Dragon Ball Z Special: Tatta hitori no saišú kessen – Freezer ni idonda Z senši Son Gokú no čiči (TV film)
Fúma no Kodžiró: Seiken sensó hen
Mamono Hunter Jóko
New Dream Hunter Rem
Onna senši Efe & Džira: Gude no monšó
Project A-Ko: Battle 1 - Grey Side
Project A-Ko: Battle 2 - Blue Side
1989 Be-Boy Kidnapp`n Idol
Cleopatra DC
Five Star Stories
Fúma no Kodžiró: Jaša hen
Jadžikita gakuen dóčúki
Kjomu senši Miroku
Riki ó: Tókacu džigoku
Ys
1988 Akai kódan Zillion: Utahime jakjoku
Ginga eijú densecu
Guy
Kimagure Orange Road: Ano hi ni kaeritai
Leina kenró densecu
Meió Project Zeorymer
New Story of Aura Battler Dunbine
Učú no senši
1987 Devilman: Tandžó hen
Heavy Metal L-Gaim II: Farewell My Lovely + Pentagona Dolls
Heavy Metal L-Gaim III: Fullmetal Soldier
Makjó gaiden Le Deus
Čódžikú jósai Macross: Flash Back 2012
1986 Cosmos Pink Shock
Heavy Metal L-Gaim I: Pentagona Window + Lady Gavlet
Kikókai Galient
Lyon densecu Flair
Megazone 23 Part II: Himicu kudasai
1985 Dream Hunter Rem
1984 Čódžikú jósai Macross: Ai oboeteimasuka
1983 Amefurikozó

TV seriály

2018 Gakuen basara (TV seriál)
Gundam Build Divers (TV seriál)
Kicune no koe (TV seriál)
Radiant (TV seriál) - vyp.
Thunderbolt Fantasy: Tóriken júki 2 (TV seriál)
To Be Heroine (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari 2nd (TV seriál)
Bloodivores (TV seriál)
Girlish Number (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál)
Mahócukai Precure! (TV seriál)
Netoge no jome wa onnanoko dža nai to omotta? (TV seriál)
Saidžaku muhai no Bahamut (TV seriál)
Taboo Tattoo (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Comet Lucifer (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders – Egypt hen (TV seriál)
Džókamači no Dandelion (TV seriál)
Gočúmon wa usagi desu ka?? (TV seriál)
K: Return of Kings (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
Rakudai kiši no Cavalry (TV seriál)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
Šimoneta to iu gainen ga sonzai šinai taikucu na sekai (TV seriál)
2014 Aldnoah.Zero (TV seriál)
Buddy Complex (TV seriál)
Buddy Complex: Kankecu hen – Ano sora ni kaeru mirai de (TV seriál)
Gočúmon wa usagi desu ka? (TV seriál)
Ore, Twintails ni narimasu. (TV seriál)
Sengoku Basara: Judge End (TV seriál)
Tokyo Ghoul (TV seriál)
Širogane no iši: Argevollen (TV seriál)
2013 AKB0048 Next Stage (TV seriál)
High School DxD New: Gekkó kótei no Excalibur (TV seriál)
Maojú maó júša (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
2012 Battle Spirits: Sword Eyes (TV seriál)
Fate/Zero (TV seriál)
High School DxD (TV seriál)
Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
K (TV seriál)
Kuromadžo-san ga tóru!! (TV seriál)
Ozuma (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
2011 Dantalian no šoka (TV seriál)
Fate/Zero (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Metal Fight Beyblade: Baku (TV seriál)
Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
2009 07-Ghost (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Sengoku basara (TV seriál)
White Album (TV seriál)
Šinkjoku sókai Polyphonica Crimson S (TV seriál)
2008 Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
Tales of the Abyss (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Džúšin enbu: Hero Tales (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Prism Ark (TV seriál)
Saint Beast: Kóin džodžiši tenši tan (TV seriál)
Suteki tantei Labyrinth (TV seriál)
Šinreigari: Ghost Hound (TV seriál)
2006 Black Jack 21 (TV seriál)
Busó renkin (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Hellsing (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Jošimune (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kokoro no mezameru toki (TV seriál)
2005 Basilisk: Kóga ninpó čó (TV seriál)
Black Cat (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Peach Girl (TV seriál)
SoltyRei (TV seriál)
Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
Šinšaku sengoku eijú densecu Sanada Džú júši: The Animation (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Čódžúšin Gravion Zwei (TV seriál)
2003 Chrno Crusade (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2002 Honó no Mirage (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
Čódžúšin Gravion (TV seriál)
2001 Jami no macuei (TV seriál)
Project ARMS (TV seriál)
Project ARMS: The 2nd Chapter (TV seriál)
2000 Strašidelné historky (TV seriál)
1999 Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Pet Shop of Horrors (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Bannó bunka nekomusume DASH! (TV seriál)
Gasaraki (TV seriál)
Legend of Basara (TV seriál)
Lodoss tó senki: Eijú kiši den (TV seriál)
Serial Experiments: Lain (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Cutey Honey Flash (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1994 Macross 7 (TV seriál)
Macross Plus (TV seriál)
Šin Cutey Honey (TV seriál)
1993 Musekinin kančó Tylor (TV seriál)
1992 Densecu no júša Da Garn (TV seriál)
Nangoku šónen Papuwa-kun (TV seriál)
1991 Jokojama Micuteru: Sangokuši (TV seriál)
Kikó keisacu Metal Jack (TV seriál)
Kinnikuman: Kinniku sei ói sódacu hen (TV seriál)
Šinseiki GPX Cyber Formula (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
Júša Exkaiser (TV seriál)
Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
Lodoss tó senki (TV seriál)
Mašin eijúden Wataru 2 (TV seriál)
Micume ga tóru (TV seriál)
1989 Aoi Blink (TV seriál)
Dragon Ball Z (TV seriál)
Idol densecu Eriko (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
Miracle Giants Dómu-kun (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)
Moeru! Onísan (TV seriál)
1987 Akai kódan Zillion (TV seriál)
City Hunter (TV seriál)
Machine Robo: Buččigiri Battle Hackers (TV seriál)
1986 Machine Robo: Chronos no gjakušú (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 High School! Kimengumi (TV seriál)
Mahó no star magical Emi (TV seriál)
1984 Džúsenki L-Gaim (TV seriál)
God Mazinger (TV seriál)
Kikókai Galient (TV seriál)
1983 Seisenši Dunbine (TV seriál)
Tokusó kihei Dorvack (TV seriál)
Čódžikú seiki Orguss (TV seriál)
1982 Byl jednou jeden... vesmír (TV seriál)
Space Cobra (TV seriál)
Čódžikú jósai Macross (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace