foto

Kendži Hamada

  • nar. 12.4.1972 (47 let)
    Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eiga Korašo no kaitei wakuwaku daibóken!
2018 Engine Sentai Go-onger: 10 Years Grandprix
2016 Gekidžóban Kuroko no basket: Winter cup sóšúhen – Tobira no mukó
Kuroko no Basket Movie 1: Winter Cup Soushuuhen - Kage to Hikari
Kuroko no Basket Movie 2: Winter Cup Soushuuhen - Namida no Saki e
2015 Aki no Kanade (TV film)
2014 Kuroko no Basket: Mou Ikkai Yarimasen ka
Tezuka Osamu no Buddha: Owarinaki Tabi
2012 Fuse teppó musume no torimonočó
2011 Hoši o ou kodomo
2010 Haruka naru toki no naka de 3: Owarinaki unmei (TV film)
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
2009 Kidó senši Gundam 00 Special Edition I: Celestial Being
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
2008 Akuerian eiji: Gekijô-ban
2007 Haruka naru toki no naka de 3: Kurenai no cuki (TV film)
2004 Discode: Idžó seiai
Green Green Thirteen Erolutions
2003 Heartwork: Symphony of Destruction
Kunoiči bakumacu kitan
1999 Čóšin hime Dangaizer 3
1996 Black Jack

TV seriály

2019 Cop Craft (TV seriál)
2018 Angolmois: Genkó kassenki (TV seriál)
Hakata tonkocu ramens (TV seriál)
Sendžúši (TV seriál)
Sword Gai: The Animation (TV seriál)
Sword Gai: The Animation Part II (TV seriál)
2016 91 Days (TV seriál)
2015 Comet Lucifer (TV seriál)
Gangsta. (TV seriál)
2014 Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Kurošicudži: Book of Circus (TV seriál)
Širogane no iši: Argevollen (TV seriál)
2013 Futari wa Milky Holmes (TV seriál)
Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
2012 Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
2011 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Deadman Wonderland (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Battle Spirits: Brave (TV seriál)
Dance In The Vampire Bund (TV seriál)
2009 07-Ghost (TV seriál)
Basquash! (TV seriál)
Canaan (TV seriál)
Cross Game (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
2008 ChäoS;HEAd (TV seriál)
Himicu: The Revelation (TV seriál)
Sugar Bunnies: Chocolate! (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode (TV seriál)
ef - a tale of melodies. (TV seriál)
二十面相の娘 (TV seriál)
2007 Clannad (TV seriál)
Claymore (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Hakušaku to jósei (TV seriál)
Sugar Bunnies (TV seriál)
ef - a tale of memories. (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Ayakashi Ayashi (TV seriál)
Busó renkin (TV seriál)
Ghost Hunt (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Sasami: Mahó šódžo club (TV seriál)
Sasami: Mahó šódžo club 2 (TV seriál)
2005 Eyeshield 21 (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Dan Dó!! (TV seriál)
Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
2002 Aquarian Age: Sign for Evolution (TV seriál)
Duel Masters (TV seriál)
2001 Geneshaft (TV seriál)
Grappler Baki (TV seriál)
1999 Dual! Parallel Runrun Monogatari (TV seriál)
GTO (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
1998 Devilman Lady (TV seriál)
Mahó no stage Fancy Lala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace