foto

Kentaró Itó

  • nar. 3.1.1974 (45 let)
    Hačiódži, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tannišó o hiraku
2018 Eiga Tomica Hyper Rescue Drive Head: Kidó kjúkjú keisacu
2017 Jowamuši Pedal Re:GENERATION
2016 Jowamuši Pedal: Spare Bike
2015 Gekidžóban Jowamuši Pedal
Jowamuši Pedal Re:Road
2014 Džúza engi: Engecu sangokuden
Jowamuši Pedal Re:Ride
The Last: Naruto the Movie
Wild Adapter
2012 Ao no Exorcist: Gekidžóban
Road to Ninja: Naruto the Movie
2011 Ao no Exorcist: Ura Eku
Onigamiden
2010 Gekijōban Bleach: Jigoku-hen
Loups=Garous
2009 Gekidžóban Naruto: Šippúden – Hi no iši o cugu mono
Učú senkan Jamato: Fukkacu hen
2008 Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu
Gekidžóban Naruto šippúden: Kizuna
2007 Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru
Happiness! De:Lucks: Watarase Džun no karei naru ičiniči
2006 Gekidžóban Bleach: Memories of Nobody
2005 Haru o daiteita
2004 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Hamtaró to fušigi no oni no ehontó
2003 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Ham-Ham Grand Prix Aurora tani no kiseki – Ribbon-čan Kiki ippacu
Madžú sensen: The Apocalypse
Momoko, kaeru no uta ga kikoeru jo
2002 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Ham-Ham hamúdža! Maboroši no Princess
Kikó heidan J-Phoenix PF Lips šótai
2001 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Ham-Ham Land daibóken
Hamtaró no otandžóbi: Mama o tazunete sanzen teči teči
1999 GTO
1998 Juliet
Kidó senkan Nadesico: Prince of Darkness
1997 Bakusó kjódai Let`s & Go!! WGP: Bósó Minijonku daicuiseki
1996 Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai
Mahócukai Tai!

TV seriály

2018 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Golden Kamuy (TV seriál)
Golden Kamuy (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Glory Line (TV seriál)
Megalo Box (TV seriál)
2017 Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Učiha Sarada (E19)
Uzumakike no ičiniči (E18)
Jowamuši Pedal: New Generation (TV seriál)
Tales of Zestiria the Cross (TV seriál)
2016 Kumamiko: Girl Meets Bear (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
2015 Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Džundžó Romantica 3 (TV seriál)
Saint seija: Soul of Gold (TV seriál)
Sore ga seijú! (TV seriál)
Subete ga F ni naru: The Perfect Insider (TV seriál)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
2014 Baby Steps (TV seriál)
Gokukoku no Brynhildr (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
2013 Jowamuši Pedal (TV seriál)
2012 Naruto sugoi dorjoku: Rock Lee no seišun Full-Power ninden (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
2011 Tottoko Hamtaró deču (TV seriál)
2010 Durarara!! (TV seriál)
2009 Needless (TV seriál)
2008 Hatenkó júgi (TV seriál)
2007 Kaibucu ódžo (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Rjúsei no Rockman: Tribe (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Ergo Proxy (TV seriál)
Gin'yū mokushiroku Meine Liebe Wieder (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
Kišin hókó Demonbane (TV seriál)
Rjúsei no Rockman (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
Soul Link (TV seriál)
Tottoko Hamtaró Hai! (TV seriál)
Blood+ (TV seriál)
Nankurunaisa (E50)
Futari no Joō (E49)
Matenrō Opera (E48)
další epizody (38)
2005 Blood+ (TV seriál)
Shiroi Kiri ni Sasowarete (E12)
Dansu no Ato de (E11)
Anata ni Aitai (E10)
další epizody (12)
Idaten Jump (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
SD Gundam Force (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Wonderful (TV seriál)
2003 Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Gilgamesh (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Golden (TV seriál)
2002 Digimon - hranice (TV seriál)
Forza! Hidemaru (TV seriál)
Gun Frontier (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
Weiß Kreuz Glühen (TV seriál)
2001 Gjóten ningen Batsealer (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
Run=Dim (TV seriál)
Tantei šónen Kageman (TV seriál)
2000 Ajaši no Ceres (TV seriál)
Brigadoon: Marin to Melan (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1999 Digimon Adventure (TV seriál)
Gozondži! Gekkó Kamen-kun (TV seriál)
Čikjú bóei kigjó Dai Guard (TV seriál)
1998 Dokkiri Doctor (TV seriál)
Tocugeki! Papparatai (TV seriál)
1997 Bakusó kjódai Let's & Go!! WGP (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Ao no Exorcist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace