Reklama

Reklama

Trabantem tam a zase zpátky

  • Slovensko Trabantem tam a zase zpátky (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Velká cesta kolem světa končí! Poslední výprava uzavírá cesty žlutých trabantů napříč kontinenty ve velkém stylu. V týmu tentokrát není žádná žena a putování smečky mužů v čele s cestovatelem Danem Přibáněm nabírá často divoké obrátky. Žlutý cirkus jede z Indie až domů. Překonává Himaláje i diktatury, láme výškové rekordy i prchá před policií. Přestože jde mnohokrát do tuhého, mezinárodní česko-slovensko-polská posádka bojuje se všemi nástrahami s černým humorem, sebeironií a občas na hraně politické korektnosti. Film Trabantem tam a zase zpátky definitivně dokazuje, že není třeba drahých terénních vozů, aby člověk projel celý svět a zažil jeden z nejdojemnějších návratů. (Aerofilms)

(více)

Diskuze

A.MacGyver

A.MacGyver (hodnocení, recenze)

hippie2222

Plně souhlasím :)

Dana také nemusím (není mi sympatický), ale borec to je! To mu nikdo nemůže vzít.

Sice kecy jako my máme Trabanta a jsem nej je logické. Novým autem by to nedali, rozbila by se řídící jednotka a byl by konec. Takže ne: jedeme Trabantem, protože nemáme na lepší, ALE jedeme Trabantem protože je to nejlepší auto na opravy! :)

Ale klobouk dolůůů

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

On to není klasickej cestopis, navíc já sleduju seriály, kde je přece jen víc informací, takže tenhle film hodnotit hvězdama ani nebudu. Nicméně bych rád, aby si každej uvědomil jednu věc: Ano, objektivně je Dan člověk dost arogantní, se silným egem, a může vzbuzovat silný antipatie. Na druhou stranu právě lidi s těmahle vlastnostma, pokud jsou navíc inteligentní a schopný, dokážou vydupat ze země a dotáhnout do konce nejrůznější projekty. Nebo rozjedou a vedou firmy. Ono na nejrůznější "šéfy" s podobnejma vlastnostma se rádo nadává, ale málokdo si uvědomuje, že právě díky nim má třeba práci. Takže já osobně, právě proto, že sám takovej nejsem, před Danem smekám. A každej si může vyzkoušet dokázat něco podobnýho, jestli je to úplná sranda sehnat na projekt prachy a dotáhnout ho do aspoň trochu smysluplnýho konce. Protože kecy o tom, jak si nějkdo prostě za cizí prachy cestuje po světě, jsou fakt jen závistivý kecy ubožáků co nezvedli prdel z proseděnýho gauče. To jsem chtěl říct.

na příspěvěk reagoval A.MacGyver

Reklama

Reklama