Reklama

Reklama

Behind You

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dve sestry sa po smrti matky nasťahujú do domu k svojej nevraživej tete. Tá ich neprivíta s nadšením, keďže vie, že jej dom je obývaný zlým duchom, ktorý by rád opäť žil. Sledovateľná duchárina, ale žiaľ len priemerná, nie veľmi výrazná, ani zaujímavá, ani veľmi desivá. Pozrieť, zabiť čas, vymazať a zabudnúť. Najmä to posledné príde neskutočne rýchlo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sestry, které jsou už samy o sobě poněkud divné, jsou nuceny se nastěhovat k tetě, která je protivná jak pondělí, ačkoliv to se dá pochopit, protože u ní v domě bydlí strašidlo. V zrcadle. Překvapivě. Pak už stačí třikrát vyslovit formulku (kde už jsme to viděli) a zlo je venku. První, co mě uhodilo do očí, bylo neskutečně nesympatické obsazení. Ale budiž, říkal jsem si, hlavně a se straší. A to tak úplně nevycházelo. Taková ta příprava byla slušná. Barák dával solidní prostor, filtrovaný vizuál také nebyl úplně k zahození a nakonec i ten provařený zrcadlový duch se sem hodil. Jenže víc než cokoliv jiného se tu kecalo. Občas se tu objevil nějaký žánrový střípek, ale to spíš aby se neřeklo. Napravit to mohlo finále, ale během něho zhasla prakticky všechna světla. Samotného bubáka si člověk také moc neužije. Občas se mihne v zrcadlových střepech, ale jeho zjevení jsou naprosto nicneříkající a nudná. A takhle se dá vlastně charakterizovat celý film. 30% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

"Jednohubka“ so známymi prvkami, miestami až príliš snažiaci sa kopírovať klasické a známe šablóny. Tvorcovia by určite mohli viac variovať s príbehom, ako aj lepšie využiť možnosti daného domu. Z hereckej stránky mladé herečky sú dominantnejší. Otvorený záver, čo diváka už v podstate neprekvapuje. P.S.: Myšlienka, že s arašidovým krémom sa podarilo vyhnať zlého démona z tela mladého dievčatka, len na prvý pohľad sa zdá byť zaujímavým. Osobné hodnotenie:  69% (**) ()

goauld 

všechny recenze uživatele

No žádná sláva pane Ránda... Sice něco tam duchařilo, ale... mělo to celkem velkéééé trhliny v příběhu. První "pokus" o vymítání ducha z těla ven sice vyšel, ale duchcá pak poletovalo v baráku. Závěr byl poměrně nesmyslný, bo tetka sice skapala, ale co??? najednou bylo po duchcá??? divný, divný ;-) A co ta policie?? kdo tu zavolal... No nic... jak píše kolega - na jedno zkouknutí ano, ale zítra se TO z hlavy vypaří, jako onen duchcá z těla. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pečovatelka dá po smrti jejich matky dvě neteře do domu k jejich příbuzné s tím, že chce jít se starým na dovolenou. Jejich příbuzná je trochu cáklá a kdysi ´´zavraždila,, kohosi v domě má všude zakryté zrcadla s tím, že tam žijí entity, které přes ty zrcadla chtějí jít do našeho světa. Není to špatný horor těch 31 procent aktuálně je těžký úlet jsou daleko horší záležitosti co mají více procent navíc se potvrzuje pravidlo , že čemu dá Psychor málo hvězd je kvalitní ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno