Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Patnáctiletá Mavela je členkou nechvalně proslulého bruselského gangu Black Bronx. Bláznivě se však zamiluje do Marwana, neuvěřitelně charismatického člena jiné, nepřátelské party gangsterů zvané 1080s. Mladý pár je nucen učinit brutální volbu mezi loajalitou k vlastnímu gangu a láskou, kterou k sobě navzájem cítí. Volbu, která bude mít dramatické následky. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Romeo a Julie z Molenbeeku. Nic víc, nic míň...a to je u takovéhle tématiky, jako je život v no go zóně evropského velkoměsta, škoda... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stopadesáté zpracování romeo-juliovského motivu a pro mě jedno z nejlepších. Možná je to i tím, že se ta zakázaná láska ve světě arabských a černošských gangů ne snad úplně ztratila, ale rozhodně jí nebyl příběh tak nasáklý, jako v Shakespearově originále či v jiných zpracováních. Alespoň mě to tak připadalo. Výborná byla i atmosféra, jíž prospívaly ukázky explicitního násilí, které ale nepůsobilo prvoplánově. Zadařilo se i herecky, takže za mě velká spokojenost. 85% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nelichotivý obrázek ze života v sídle Evropské unie. 1) Arabští vypatlanci se mlátí s černošskými vypatlanci a maročtí Valoni o tom točí srdcervoucí film. Sem to Evropa dotáhla. Shakespeare by se divil._____ 2) Ve snímku vystupuje spousta pěkných kluků. Zvláštní zmínku zaslouží 19letý Aboubakr Bensaihi (Maročan Marwan). ()

Pevek2 

všechny recenze uživatele

Zrucne natocene s citem pro atmosferu a obsazeni i budovani napeti... Kdyby ale ten film mel cit pro nuance a nejake kontrasty, byl by necim vic, nez jen Romeem a Julii zasazenym do katalogu toho, co provadeji mladistve gangy. Anebo mi chybela alespon mikroanalyza fungovani jejich mechanismu. ()

Související novinky

Čeká nás Policajt z Beverly Hills 4?

Čeká nás Policajt z Beverly Hills 4?

15.06.2016

Jen málo hollywoodských pokračování má tak trnitou historii jako čtvrtý Policajt z Beverly Hills. Poprvé byl ve hře už koncem 90. let, když jím chtěl Eddie Murphy odčinit slabou trojku, reálně se ale… (více)

Reklama

Reklama