Reklama

Reklama

The Hole in the Ground

  • Austrálie The Hole in the Ground (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Christopher těžce nese, že se s nimi otec nepřestěhoval. Je kvůli tomu posměchem ve třídě a jednoho dne se o tom pohádá s matkou. Uteče do nedalekého lesa, kam ho matka Sarah sleduje. Syn se jí ale ztratí a namísto toho nachází uprostřed lesa velkou díru, jako po sesuvu. Když se pak Chris vrátí a Sarah několik dní sleduje jeho jednání, zdá se jí, jakoby to nebyl vůbec její syn. Je možné, že se v lesích skrývá tajemství, o kterém nikdo neví nebo o něm nechce mluvit? (Rodriguez)

(více)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Škoda toho jednoduchého a ničím překvapujícího děje a nedotaženého konceptu jako takového. Jinak je to ale slušný počin s dobrou atmosférou, hudbou, kamerou a krajinou. Určitě nic co neurazí, ale zase ani nijak nenadchne. Škoda.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

cbprahalocal

no jo máš pravdu, ti Američani sou úplně divní, taky nechápu, proč točí něco čemu se nedá porozumět a nasadili nám sem mandelinku bramborovou !!!

cbprahalocal

cbprahalocal (hodnocení, recenze)

Já sem k tomu filmu vůbec nehapal! Američany točí filmy který se nedá vůbec porozumět o tom o co jde? 

Že matka vystrašena že vidí syna jakého démona . to je vše 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Nové Evil Dead našlo režiséra

Nové Evil Dead našlo režiséra

09.06.2020

K režii dalšího filmu z kultovní hororové série Evil Dead / Lesní duch byl najat irský filmař Lee Cronin. Ten naposledy natočil oceňovaný snímek The Hole in the Ground a taky jednu z epizod nového… (více)

Reklama

Reklama