Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nad horami vychází slunce a jeho paprsky dopadají na hluboký borovicový les, který roste na svazích údolí. Lisa vyrazila jako obvykle hned ráno ven, aby se proběhla mezi stromy. Ale když se dnes zastaví, aby se trochu vydýchala, všimne si malého chlapce sedícího na kameni nedaleko ní. Vypadá asi na osm let. Má nasazenou kapuci a je naprosto nehybný. Co dělá malé dítě brzy ráno takovou dálku od Roches Noires? Lisa se vydá směrem k chlapci, volá na něj, ale nedočká se žádné odpovědi. Položí mu ruku na rameno a poprvé se podívá přímo do jeho andělské tváře… Zamrzlé v čase. Tajuplný případ dostává na starost policejní detektiv, kapitán Beauregard. Aby zjistil pravdu o tom, co se v lese přihodilo, musí odhalit tajemství každého z obyvatelů mysteriózního městečka Roches Noires. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi nevýrazné krimi aj postavy, ale spĺňa to parametre aspoň tej TV detektívky. Neurazí, nenadchne a z pamäti sa vymaže rýchlosťou šípu. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

na Vraždy v...se dívám ze zásady:jsou točeny evropským způsobem .Ale někdy,jako třeba v tomto příběhu,to zvlášť drhne.Ale scénář dobrý ()

Reklama

Reklama