Reklama

Reklama

Chybí kulka

  • Čína Chen mo de zheng ren (více)
Trailer

Obsahy(1)

Forenzní patolog Nick Čchan (Nick Cheung) pracuje se svou kolegyní Lynn (Zi Yang) i na Štědrý večer. Při pitvě je vyruší tři ozbrojení muži v masce Santy (Richie Jen), Elfa (Carlos Koo) a Rudolfa (Jia-yi Feng) a požadují po Nickovi, aby vyjmul kulku z mrtvoly ženy, kterou jim do márnice přivezli předchozího večera. Nick bude muset využít veškerou svou chytrost a důvtip, aby odhalil motivy zločinců, zabránil jim odejít s důkazem a zachránil život sobě i své kolegyni. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Marze 

všechny recenze uživatele

Chybí kulka vás chytí od začátku a nepustí po celých příjemně štíhlých 90 minut. Je to uspokojivý a zapomenutelný film. je to jeden z těch drsných Hollywoodských akčních filmů, které už jsou z módy. Když se v závěru všechny záhady, zvraty a obraty spojí dohromady, ukáže se film jako interesantní Hong Kongský akční flák. Je zde mnohem méně humoru, než je obvyklé v žánru, ale výborné bojové sekvence. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po delší době strávitelný Hong Kong a parádní Nick Cheung. 3 maskovaní útočníci zaútočí na márnici o Vánocích a požadují kulku z jedné mrtvoly, ale to se samozřejmě nevyhne komplikacím. Cheung je poměrně inteligentní patolog, takže jim všem dává pěkně zabrat a potěší i slušně dávkována akce, která sice dnes nepřekvapí, ale neurazí. Fajn jednohubka. 65% ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Tak to byla jízda!! :-DD I když teda chvílema neskutečně úsměvná až groteskní, tak se mi to i tak moc líbilo a bavil jsem se skvěle. Doktor s asistentkou v obrovský márnici trávěj noční šichtu na vánoce (!!!). A příjdou tam tři gangstři v maskách a chtěj od doktora, ať zfalšuje důkazy u jedný mrtvoly. A na konflikt je zaděláno a začne se to řezat ...ale šíííleně!! :-D Celej film se tam jen naháněj tyhle a pár dalších postav po tý velký márnici (zároveň jsou tam nějaký laboratoře a výzkumný místnosti) a řežou se hlava nehlava vším, co je po ruce. Doktor je dost chytrej, tak s těma grázlama slušně i vyjebává, že jim furt něco nakecává atd. Holka řeže grázly, oni zase ji jak nežralý žito!! Parádní hong kongskej vizual, často tmavě modrá příchuť všech filtrů mi dala vzpomenout na HK CAT III v 90.kách ... Zas vtipný je, že jak se tam drsně a krutě řežou, tak jim furt nic není, nemají ani modřiny pořádně, krev mizí a schne během pár minut ...než si daj další nakládačku a tak až do konce. Ale je to v pohodě, takový milý překvapení ve stylu a od tvůrce Smrtonosné pasti ... ;-)) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mix Die Hard, miestami aj Panic Room a bohvie čoho ďalšieho. Aj od Hanekeho tu opísali jednu fintu, hehe. Proste traja retardi naháňajú na opustenej patológii troch obyčajných ľudí kvôli tomu, že jednému chýba guľka. Ehm, z pištole. Je to béčkovo prekombinované s minimom originálnych alebo dobrých nápadov. Asi miliónkrát behom filmu vás napadne prečo sa už všetci vzájomne nepozabíjali, keď na to mali príležitosť. Fakt nemám rád filmy v ktorých sa 10 minút vysvetľuje záporáková motivácia. Jediné čo film zachraňuje je zručná réžia s väčšinou oldschool praktickým prevedením akčných scén a iba občas to je zhovadené šialenosťou typu bambilión rotácii auta do ktorého narazí druhé pomaly idúce auto. Sklamaním pre fanúšikov Nicka Cheunga môže byť to, že tu hrá patológa, ktorý sa nevie byť. Takže bitky sú síce drsné a chvaty pôsobia bolestivo, ale je to taký americký štýl na päste s minimom nejakých zložitejších chvatov. A Nick dostane väčšinou na prdel. Nejaký špeciálny výcvik má vraj jeho kolegyňa, ktorá miestami Jackie Chanovsky s použitím dverí od boxov pekne namláti záporákovi. Takže len vďaka akčným scénam sa dá prežiť tento tupý film, ale stihnete pri ňom nažehliť, navariť alebo nasekať drevo. Nakoniec vďaka tomu výnimočne neľutujem, že som si ho musel pustiť s CZ dabingom, keďže titulkov od Langi sa asi nedočkám. Ale preklad to malo prekvapivo veľmi dobrý. ;-) 5/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou Korea většinou nudí a Hongkong naopak baví. Celkem nenápadný snímek, na který se ale dobře kouká. Má to přijatelnou stopáž, takže to rychle odsýpá a nestihla jsem se nudit. Líbil se mi nápad zasadit příběh do prostředí márnice, vánočních svátků a hlavní roli svěřit obyčejnému, ale neobyčejně chytrému patologovi. Mozek proti svalům, Nick Cheung a Richie Jen jsou správní protivníci a jeden druhému nic nedarují. Pohodová lehce nadprůměrná jednohubka na sváteční večer ;) ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama