Reklama

Reklama

Chybí kulka

  • Čína Chen mo de zheng ren (více)
Trailer

Obsahy(1)

Forenzní patolog Nick Čchan (Nick Cheung) pracuje se svou kolegyní Lynn (Zi Yang) i na Štědrý večer. Při pitvě je vyruší tři ozbrojení muži v masce Santy (Richie Jen), Elfa (Carlos Koo) a Rudolfa (Jia-yi Feng) a požadují po Nickovi, aby vyjmul kulku z mrtvoly ženy, kterou jim do márnice přivezli předchozího večera. Nick bude muset využít veškerou svou chytrost a důvtip, aby odhalil motivy zločinců, zabránil jim odejít s důkazem a zachránil život sobě i své kolegyni. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Příběh o pracovnících ultra-moderní rozsáhlé márnice, kteří se na Štědrý večer potýkají s ozbrojeným přepadením, nedává smysl ani v základním námětu a sestává z tuctového akčního pobíhání a zápasení postav po chodbách, kancelářích a mrazicích halách, které je sice natočené příjemně svižně a energicky, leč logiky a věrohodnosti v chování hrdinů a realizaci konkrétních situací příliš nepobralo. Stupidní záporáci, naivně kladní hrdinové, neustále se pokoušející ozbrojené útočníky za každou cenu přelstít, i celkový feeling filmu připomínají leckteré akční thrillery z 90. let. Pokud vypnete mozek, může vám snímek posloužit i jako poměrně zábavně se vyvíjející jednohubka, víc od něj však čekat opravdu nelze. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $25,293,853▐ Nonstop ako že akcia ale úplne bezhlavá až nezmyselne prekombinovaná. V druhej polovici to už príde skôr dosť otravné než nejako účelové. Ako Renny Harlin ešte čo to má v sebe z toho akčného borca, čo hviezdil v 90.rokoch ale chýba tomu riadny nadhľad, je to už len taký akčný bordel. /40%/ ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Chybí kulka vás chytí od začátku a nepustí po celých příjemně štíhlých 90 minut. Je to uspokojivý a zapomenutelný film. je to jeden z těch drsných Hollywoodských akčních filmů, které už jsou z módy. Když se v závěru všechny záhady, zvraty a obraty spojí dohromady, ukáže se film jako interesantní Hong Kongský akční flák. Je zde mnohem méně humoru, než je obvyklé v žánru, ale výborné bojové sekvence. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po delší době strávitelný Hong Kong a parádní Nick Cheung. 3 maskovaní útočníci zaútočí na márnici o Vánocích a požadují kulku z jedné mrtvoly, ale to se samozřejmě nevyhne komplikacím. Cheung je poměrně inteligentní patolog, takže jim všem dává pěkně zabrat a potěší i slušně dávkována akce, která sice dnes nepřekvapí, ale neurazí. Fajn jednohubka. 65% ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Tak to byla jízda!! :-DD I když teda chvílema neskutečně úsměvná až groteskní, tak se mi to i tak moc líbilo a bavil jsem se skvěle. Doktor s asistentkou v obrovský márnici trávěj noční šichtu na vánoce (!!!). A příjdou tam tři gangstři v maskách a chtěj od doktora, ať zfalšuje důkazy u jedný mrtvoly. A na konflikt je zaděláno a začne se to řezat ...ale šíííleně!! :-D Celej film se tam jen naháněj tyhle a pár dalších postav po tý velký márnici (zároveň jsou tam nějaký laboratoře a výzkumný místnosti) a řežou se hlava nehlava vším, co je po ruce. Doktor je dost chytrej, tak s těma grázlama slušně i vyjebává, že jim furt něco nakecává atd. Holka řeže grázly, oni zase ji jak nežralý žito!! Parádní hong kongskej vizual, často tmavě modrá příchuť všech filtrů mi dala vzpomenout na HK CAT III v 90.kách ... Zas vtipný je, že jak se tam drsně a krutě řežou, tak jim furt nic není, nemají ani modřiny pořádně, krev mizí a schne během pár minut ...než si daj další nakládačku a tak až do konce. Ale je to v pohodě, takový milý překvapení ve stylu a od tvůrce Smrtonosné pasti ... ;-)) ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama