Reklama

Reklama

Smrt Dicka Longa

  • USA The Death of Dick Long (více)
Trailer

VOD (1)

Dick je mrtvý. Zemřel včera večer po zkoušce kapely a jeho spoluhráči Zeke (Michael Abbott Jr.) a Earl (Andre Hyland) nechtějí, aby někdo zjistil, jak se to stalo. V alabamském městečku se však zprávy šíří velmi rychle a muži po sobě neumějí zahladit stopy. Úřady zatím tělo neidentifikovaly, ale Zekova manželka (Virginia Newcombová) a dcera jsou velmi podezřívavé. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, ktoré sú tak trápne a stupídne, až sú napokon dobré :D Vytváranie a obhajovanie vlastného alibi už nemohlo byť priehľadnejšie. Úplne mi to pripomínalo, ako keď nejaké dieťa niečo vyvedie a namiesto toho, aby sa priznalo tak si vymýšľa absurdnú obhajobu, ktorá si sama navzájom odporuje. A presne toto predvádzali aj tí dvaja géniovia Zeke a Earl. Ten ich amaterizmus a absolútne stupídne argumenty sa stali napokon najväčšou prednosťou tohto filmu. Až mi ich bolo ľúto, ako sa zamotali do vlastného vymýšľania alibi. Fajn oddychovka, pri ktorej sa človek celkom dobre aj pobaví! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dick Long je mrtvej. To ví na začátku policie. K úmrtí mu nějak dopomohli jeho dva imbeciní kamarádi Earl a Zeke. To ví na začátku divák. Následně se rozjíždí policejní vyšetřování, přičemž zmínění dva idioti se snaží zamést stopy k nim vedoucí - a moc jim to nejde. Už v téhle fázi je to vcelku fajn a vtipné, ale na mou oblíbenou A24 tak nějak podezřele normální ... No, všeho do času. Od jistého okamžiku jsem jako divák nevěděl, jestli se upřímně smát, anebo si říkat "Ježíš, tohle ne". Je to jako taková kriminální komedie bratří Coenů, ovšem se zatáčkou do weird oblasti, kam si Coeni netroufnou. Opatrné doporučení. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pomerne slušná dráma z vidlákova, kde trom buranom kvalitne prepína v palici následkom čoho potom 'normálnemu' divákovi spadne sánka až na zem. Hoci komédia/ Sci-Fi je v záhlaví filmu uvedené nesprávne a zavádzajúco, o to to má nakoniec lepší efekt na emočný zážitok z filmu! :-D ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Tři z kapely a kůň, příběh o třech přátelích ktěří mají kapelu s název Pink Freud, jednoho večera si hoši během zkoušky trochu vyhodí z kopýtka a jejich řádění skončí smrtí jednoho z nich, následné vyšetřování úmrtí bude velmi přakvapivé, určitě doporučuji a dovolím si přidat jedno koňařské přísloví - Jezdec, který není koněm milován, daleko nedojede. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Připadá mi to jako jeden natočený, ale protože se ne úplně povedl, tak nakonec neodvysílaný díl Farga. Má to coenovský duch i komiku, ale přece jen tomu chybí určitá spontánnost a lehkost. Trochu se neví kudy kam. Ovšem velmi mě bavily obě svérázné policistky i Ezekiel, který se stále víc zamotává do svých lží. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama