Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora a její manžel Jim jsou zámožní občané New Yorku. Jednoho dne se vydají na cestu za příbuznými, kteří žijí na rozlehlém rodinném panství v Irsku. Brzy po příjezdu však Nora zjišťuje, že dům a její výstřední rodina jsou hostiteli záhadné síly z dávných dob, která si chce přivlastnit jak Nořino tělo, tak i její duši. Pokud se jí a její rodině nepodaří včas uniknout, tajemná síla je všechny zničí. (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (2)

rivah 

všechny recenze uživatele

Alkoholický pár Američanů cestuje se synem do Irska, aby se setkal s babičkou. Narazí na výstředního strýce, který oživuje tisícileté pozůstatky druidské čarodějnice.A oživlá čarodějnice vraždí...Nic zvláštního, snad jen Ch. Walken jako strýc. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pagan horor z irského venkova plyne volně jak vody temného Styxu, byť zajímavá kamera je neustále v pohybu, klouže, víří okolo postav, řítí se labyrintem chodeb prastarého domu na pobřeží a nakonec zprostředkovává boj o život. Nora byla v 16 letech babičkou poslána do New Yorku, aby unikla kletbě (+kvůli jednomu tajemství). Když se vrací na rodný venkov s manželem a osmiletým synem, není to na přání babičky, nýbrž vylákal ji sem její strýc. Měla by totiž skončit stejně jako její matka. V domě sídlí ostatky 2000 let staré čarodějnice, která byla pohřbena v bažinách za domem. Otázkou brzy zodpovězenou je, zda její mumifikovaná podoba odešla na věky do říše stínů či nikoliv. Hlavní postavy neustále chlastají, což je přivádí do řady nebezpečných situací. Osmiletý Jim sice nepije, jde však o klasického neposlušného spratka, co všem zavaří... Zdráhám se psát, že film má výrazný přesah do artu, každopádně je spíše pro menšinové diváky. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno