foto

Paula Malcomson

  • nar. 1970
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Battlecreek
Pouto
We Have Always Lived in the Castle
2015 A Christmas Star
Hunger Games: Síla vzdoru 2. část
2014 Hunger Games: Síla vzdoru 1. část
2013 Hunger Games: Vražedná pomsta
2012 Hunger Games
2009 Morning After
2008 Woman in the West, A
2007 Death Strip, The
Nonplussed
2003 June & Orlando
Quintessence
2001 A.I. Umělá inteligence
2000 Baby (TV film)
Hamlet
1999 Auteur Theory, The
Zelená míle
1998 Rocking Horse Winner, The
Trans
1996 Dunston: Sám v hotelu
1993 Tombstone
1992 Another Girl Another Planet

TV seriály

2017 Broken (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
Ray Donovan (TV seriál)
Time Takes a Cigarette (S05E12)
Michael (S05E11)
Bob the Builder (S05E10)
další epizody (12)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Čínský dril (S04E11)
Lake Hollywood (S04E10)
Měj se, krásko (S04E09)
další epizody (11)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Excusito (S03E12)
Pohrabáč (S03E11)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
další epizody (12)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Rodef (S02E11)
Volcheck (S02E10)
další epizody (12)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Úplně stejný (S01E12)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Boxerský večer (S01E10)
další epizody (12)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Černý pasažér (S03E17)
Private Practice (TV seriál)
Home Again (S04E14)
2010 Událost (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (17)
Zákon gangu (TV seriál)
Mléko (S03E11)
Pravda (S03E10)
Cesta (S03E09)
další epizody (10)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Sen o dolarech (S04E18)
2006 Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Neustálé pulzování (S03E10)
další epizody (12)
Ztraceni (TV seriál)
Na vlastní triko (S03E04)
Skleněná baletka (S03E02)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
další epizody (12)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pevná chůze (S01E11)
Pan Wu (S01E10)
další epizody (12)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mrzí mě to, odpusť (S03E13)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Tichý nepřítel (S01E11)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2005 Making 'Deadwood': Season Two (TV film)
2004 Making 'Deadwood': The Show Behind the Show (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace