Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wesley si představuje, že jeho příběh vypráví RZA, a plánuje školní ples. Eli si dělá zálusk na korunu a Angelica má tajné plány s Joshem. (Netflix)

Recenze (3)

Trevor odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Primitívna epizóda o školskom plese v ktorej sa neudeje nič, plná rasistických poznámok zo strany postáv čiernej farby pleti na adresu bielych postáv a plná homosexuálnych scén. Treba si uvedomiť že táto sračka je určená pre násťročné publikum a keďže mi rasistické prasce vždy liezli na nervy, tejto liberálnej sračke z produkcie spoločnosti Netflix nemôžem udeliť nič iné ako odpad! ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, smrdí tady Netflixovský liberalismus, tolerance vůči silně probíraným tématům jako je homosexualita, aj... Ale i přesto mě sledování bavilo, sice méně než minulý díl, leč stupidita a pokus o kvalitní nadsázku mě prostě nenudila... ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jedeme černé teplouše ve velkém, rovnou celý díl o nich, abychom měli approval od všeljakých institucí zaobírajících se lidskými právy. Avšak dalo se to skousnout, občas prohozené tentokrát suššími jokes, ale šlo to :) ()

Reklama

Reklama