Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philippe a Carole se před nedávnem potkali. Oba jsou rozvedení. Zamilovali se do sebe až po uši a Phillipe udělá cokoliv, aby si na svou stranu získal Caroliny děti, které z něj nejsou zrovna odvařené. Navrhne jejímu synovi, že pokud udělá maturitu, může vybrat letní dovolenou. A… hurá na Ibizu! Phillipova představa o venkovské rodinné idylce se rychle rozplynula a nastal čas nabrat síly na nejdivočejší jízdu jeho života. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (48)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

A vždyť to bylo hezký. :) Nic složitého, nic nápaditého, v podstatě bez zápletky, ale smála jsem se v docela pravidelném intervalu, takže nevidím důvod, proč bych se rozčilovala nad nijakým scénářem. Styl humoru mi sedl, a to mi u tohohle žánru stačí. Navíc pod označením "komedie" jsem už viděla tolik vlažných kousků, že tohle v mém měřítku považuji za nadprůměr, 3,5* ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Milá. úsmevná, aj keď pomerne neškodná a ničím nevyčnievajúca pohodová francúzska komédia. Človek nevýska od radosti, sem tam sa zasmeje, ale určite neľutuje čas, ktorý tomu venoval, pretože to má rozumnú stopáž na svoj žáner a účel. Samozrejme je škoda, že už nedostávame také pecky ako Čo sme komu urobili, ale žiaľ aj s našimi Francúzmi to nejde stále len do kopca a v podstate v súčasnosti už je istota vysoko nadpriemernej až perfektnej zábavy istá len pri due Boudali a Lacheau. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Konzervativní lékař jede na odvazovej ostrov s přítelkyni a jejími dětmi, aby se s nimi sblížil. Jako komedie je to sotva průměr, ne originální , jenže co naplat, ja musím nadsadit čtyři hvězdy, protože jsem tohle zrovna potřeboval - letní komedie moře, slunicko, bikiny a pozitivní feeling a ten je stoprocentní díky mojemu oblíbenci Christianu Clavierovi. Tomu chlapovi stačilo jen tam bejt. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Francie je v těch letních komediích docela silná, Christian Clavier ty konzervativní fotříky v poslední době seká jak Baťa cvičky a taky fandím Bohemia MP, že bere filmy od Gaumontů do našich kin, to všechno mě vedlo k rozhodnutí jít na tenhle biják do mulťáku. Bohužel troufnu si říci, že úroveň je níže než bývalo zvykem a já si to vysvětlil tím, že jsou velmi odflákle napsaný postavy, prakticky ve filmu jde všechno tak rychle, až v něm není nic a je to sázka na dialogy aby zabraly na bránici, případně určitě situace, což je škoda. Věnovat větší péči postavám a dostat je do nějaký zápletky místo do ničeho nebo do nepříliš souvisle nastolené scény by určitě bylo lepší. Uznávám, že jsem se chvilkama docela smál, je to někde mezi dvě a tři, tentokrát budu na straně dobráctví a dám vyšší volbu už kvůli tomu že bych zase rád vrátil Francii do multikin. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie! Francouzi letní veselohry skutečně umí a tohle je ultimátní prázdninová pohodovka. Začíná to už skvělým songem od Miky, pokračuje to krásnou reklamou na Ibizu a končí to dalším excelentním koncertem Christiana Claviera. Skvělí jsou i ostatní herci a taky děj, ačkoliv nijak originální, je zatraceně příjemný a já se u něj fakt bavil. Stopáž je sympatická a tvůrci v tomto filmu vsadili absolutně na jistotu. Vyšlo to výborně, jen škoda toho fekálního konce, to bylo spíše trapné a upřímně se to ani moc nehodilo. Jinak je Ibiza ale opravdu velmi příjemná podívaná, kterou si brzy zopakuju. 80 %. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se nachází potitulkové scény. (Zix.)
  • Premiéra filmu proběhla 2. července 2019 v Montpellieru ve Francii. (ČSFD)

Reklama

Reklama