Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philippe a Carole se před nedávnem potkali. Oba jsou rozvedení. Zamilovali se do sebe až po uši a Phillipe udělá cokoliv, aby si na svou stranu získal Caroliny děti, které z něj nejsou zrovna odvařené. Navrhne jejímu synovi, že pokud udělá maturitu, může vybrat letní dovolenou. A… hurá na Ibizu! Phillipova představa o venkovské rodinné idylce se rychle rozplynula a nastal čas nabrat síly na nejdivočejší jízdu jeho života. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (48)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní komedie s CH. Clavierem. Jde o takovou typickou komedii s tímto hercem, nic převratného se nekoná, o něco horší než Co jsme komu udělali, ale pořád to má svoje kouzlo, náboj a vtip. Některé scénky bych možná vynechala (např. neustále se opakující scény s drogami), něco bych přidala - nějaké to vodní dobrodružství (např. takové vodní lyže, či podobná aktivita v podání doktora F by byla super) a měli bychom top komedii. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Christian Clavier já ho mám rád! Jenže když v celém filmu najdete oblibu jen v jedné postavě a ano příběh vás nijak nepohltí a od půlky filmu už jedete jako automat a běžící plátno je jen pozadí k čemukoliv jiného ... Je to špatný. Ibiza, techno, party, drinky ... Mělo by vás to rozproudit a nic. Nuda. Pár vtipných hlášek, sem tam nějaká scénka, která na vteřinu řekla teď se dívej. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ja proste milujem Christina Claviera. Podľa mňa keby on stál hodinu a pol a robil grimasy, bol by z toho plnohodnotný komediálny snímok. Francúzi tieto rodinné komédie jednoducho vedia a ukázali to aj teraz. Hviezdičku som ubral kvôli tomu, že s Clavierom som už videl aj lepšie snímky, ale aj tu som sa zopárkrát schuti zasmial a niektoré scénky stáli za to. Inak ale obyčajná priemerná komédia, ktorá toho veľa nového neprinesie, ale aspoň privodí dobrú náladu. 65 % ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil kvůli Christianovi Clavierovi, kterého hlavně teď staršího v těchto  rolích upjatých puritiánů fakt můžu. Žádná velká očekávání jsem neměl.  Domníval jsem se, že prostě postačí, když to bude taková pohodová oddychovka a trošku si užiju Claviera. Je asi normální, že rodinné dovolené bývají komplikované a  když si odmyslím ty dealery,  zbude mi v rámci formy a záměření ještě celkem ucházející komedie, která občas pobaví (návštěva Clavierových rodičů), občas je trapná (zalití hovny - fekální humor hůře snaším), hodí se třeba na nějaké společné nenáročné sledování (s kámošena/s rodinnou/na letní kino/jako kulisa), ale ani samotného mě neurazila  a Clavier si odehrál svůj standard. Jeho podbízení dětem bylo vtipné. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie! Francouzi letní veselohry skutečně umí a tohle je ultimátní prázdninová pohodovka. Začíná to už skvělým songem od Miky, pokračuje to krásnou reklamou na Ibizu a končí to dalším excelentním koncertem Christiana Claviera. Skvělí jsou i ostatní herci a taky děj, ačkoliv nijak originální, je zatraceně příjemný a já se u něj fakt bavil. Stopáž je sympatická a tvůrci v tomto filmu vsadili absolutně na jistotu. Vyšlo to výborně, jen škoda toho fekálního konce, to bylo spíše trapné a upřímně se to ani moc nehodilo. Jinak je Ibiza ale opravdu velmi příjemná podívaná, kterou si brzy zopakuju. 80 %. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se nachází potitulkové scény. (Zix.)
  • Premiéra filmu proběhla 2. července 2019 v Montpellieru ve Francii. (ČSFD)

Reklama

Reklama