Reklama

Reklama

VOD (1)

Tony se brání Mattově návrhu, aby šel na rande na slepo. Taky někoho nového pozná a vysouká ze sebe netypickou omluvu. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda jen potvrdila všechno, co jsem napsal v předchozích komentářích/recenzích. Ricky Gervais ve svém scénáři dokonale provázal humor s depresí a cynismus s empatií, a protože já takovou kombinaci můžu, způsobil mi kvalitní divácký zážitek, u něhož jsem se mohl i slušně zasmát. Znovu musím vypíchnout všechny ty skvělé dialogy, kterých jsem se tu dočkal a u nichž se můžu smát a zároveň naplno přemýšlet nad jejich obsahem. / Poučení: Když ti někdo řekne, že už to horší být nemůže, hanebně ti lže. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl na to jde naopak, a ze začátku je spíš smutný, a postupně se přidávají komické scény. Hlavně randíčko se povedlo. Je vidět, jak různé pohledy můžou mít lidé na své zemřelé blízké. Čím déle s Tomym jsme, tak tím více poznáváme jeho pravé já, které se skrývá za tou bariérou, která se utvořila po smrti jeho ženy. Taky je super, jak se tu prolínají linky s herečkami, se kterými Gervais už dříve pracoval. ()

Reklama

Reklama