foto

Joe Walker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Blade Runner 2049
2016 Příchozí
2015 Hacker
Sicario: Nájemný vrah
2013 Pekelná jízda
12 let v řetězech
2011 Stud
2010 Černý chlapec
2009 Harry Brown
2008 Ďáblova pouta (TV film)
Hlad
The Escapist
2007 Grow Your Own
2006 Puč (TV film)
2005 Mai + come prima
Panenská královna (TV film)
Pan Harvey zapaluje svíčku (TV film)
2003 Eroica (TV film)
2002 Doktor Živago (TV film)
Fields of Gold (TV film)
2001 Sword of Honour (TV film)
Tabloid

TV seriály

2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2000 Secret World of Michael Fry, The (TV seriál)
1998 In the Red (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Lakes, The (TV seriál)
1995 Out of the Blue (TV seriál)

Dokumentární

2011 Život v jednom dni
1998 Solti: The Making of a Maestro (TV film)

Herecká filmografie

TV pořady

2012 Evropské filmové ceny 2012 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace