Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • Francie Trouble Every Day (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan doktor Shane Brown se před nedávnem oženil a právě se svou manželkou June vyrážejí na svatební cestu do Paříže. Nutno podotknout, že paní Brownová vůbec netuší, koho že si to vlastně vzala. Její muž kdysi pracoval na lékařském výzkumu sexuálních úchylek spojených s kanibalizmem a bohužel se na něm experiment, jehož byl svědkem, velmi podepsal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (134)

kocabka 

všechny recenze uživatele

Pokud většina zdejších "hodnotitelů" bude na filmy pohlížet jako na mrtvou šablonu o jediném schématu, je jasné, že věci jako Trouble Every Day nikdy nepochopí. Stěžovat si zde na nudu, nedostatek dialogu či zoufale pátrat po jakémkoli náznaku brutality, je naprosto zavádějící, asi jako vyčítat impresionistům nedostatek linie. Dokud se diváci nenaučí rozpoznávat filmy jinak, než podle dějové koncepce, nehneme se z místa. Ve filmu je velmi dobře vytvářena atmosféra a vnitřní zápas zúčastněných, zejména výtvarně skvěle podanou kamerou a hudbou od Tindersticks. Vše je zpracováno tak, aby divák téměř viděl očima lidí na plátně a radoval se s nimi z prožívaných drobností, které alespoň na moment odvracejí pozornost od strašné skutečnosti. Jestliže si zde někdo stěžuje na nudu, pak se nejspíš sám stal nudným patronem, jenž nedokáže pozorovat a vnímat ostatní. ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak bychom to měli pojmout nějak objektivně a decentně. Tak tedy, viděl jsem už spoustu hovadin, ale tahle - Ehm, řekli jsme decentně. Tak jinak. Viděl jsem už spoustu kravin, ale tahle - Ale no tak. To přece dokážu. Do třetice. Tohle byla největší píčovina, na níž kdy spočinulo mé oko. Ano, to je rozhodně lepší. Co se mi to ta kráva na režisérský stoličce vůbec snaží namluvit? Že se v nás všech prostírají netušené temné hladiny zvrácené perverze či co? Nevím, jestli Claire Denis to rajcovalo (viz Martyrova trefná poznámka), ale já odešel z kina. Už se nedivím, že to s Evropou jde z kopce, když se duševní obzor "umělců" scvrkává do takovýchle exhibic. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Provokativní film režisérky Claire Denis si vychutnají nejspíše jen silnější nátury. Hrdiny filmu jsou lidé, kteří pro své dokonalé sexuální uspokojení potřebují pojídat maso svého partnera. I když se snaží spíše o psychologické pojetí postav, občas autorce vázne logika děje, kterou samoúčelná provokativnost, takto současný filmový trend, moc nezachraňuje. DVD: Jako bonus jediný mizerný trailer. Film 2/4, Bonusy 0/4, Zvuk 3/4, Obraz 2/4 ()

Clariss 

všechny recenze uživatele

Víte proč tomuto pro většinu debaklu dávám tak vysoké hodnocení?Opomíjím nudnou asociační sleď, opomíjím zvrácenost rádoby kanibalistických choutek, kterých je tam na můj vkus pramálo, opomíjím bezobsažný scénář a opomíjím vlastně celý film. Povrchnost. Já totiž miluji. Kam se poděla ta objektivnost?Pche.. Ovšem když se zamyslím jako filmový teoretik(troufalé), dojdu k závěru, že řídit se pouhou dějovou konstruktivitou, která je tak diferenciální a pro tento případ značně obsažná v tom, tvůrcem zastihnout lásku z jiného pohledu, která hraničí se samotnou nenávistí, brutalitou, je nedostatečné a zanedbané pro rádoby aktivního diváka. Zamyslet se, prosím. Nonšalant averzovým myšlenkám vůbec. A co? ()

bednyo 

všechny recenze uživatele

Gallo je síce fyzionomicky predurčený pre postavy úchylákov, ale vedome by som do tohto kúsku určite nešiel. Pomalé tempo ma o tretej ráno počas prelúskavania tv kanálov priklincovalo k obrazovke a záverečná prehliadka explicitného násilia mi vzala poslednú nádej na pokojný spánok. Fakt som nemal šajn vo co go kedže som na to narazil kdesi v prvej tretine. Milé televízne prekvapenie, ktoré už ale viackrát vidiet nechcem. * navyse za vybornu hudbu ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama