Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • Francie Trouble Every Day (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan doktor Shane Brown se před nedávnem oženil a právě se svou manželkou June vyrážejí na svatební cestu do Paříže. Nutno podotknout, že paní Brownová vůbec netuší, koho že si to vlastně vzala. Její muž kdysi pracoval na lékařském výzkumu sexuálních úchylek spojených s kanibalizmem a bohužel se na něm experiment, jehož byl svědkem, velmi podepsal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (134)

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší scénou jsou závěrečné titulky! Jsou totiž vysvobozením pro diváka, který byl schopen se prokousat až ke konci filmu, protože to považuji za heroický výkon! Opravdu si nevzpomínám na žádný jiný snímek, který by mě takhle nudil od začátku až do konce! Nevěříte? Claire Denis vás přesvědčí o opaku! ()

chaturga 

všechny recenze uživatele

Rozhodně si nemyslím, že je to odpad, ale chápu všechny komentáře k tomuto filmu. Je to velmi nechutné a divné dílo. Musím však uznat, že po shlédnutí jsem měl neskutečně ošklivý pocit. O to asi autorovi šlo a také mu to v mém případě vyšlo. U těch "drastických" scén toho moc vidět nebylo, ale i tak to bylo silné kafe. Tentokrát nebudu přirovnávat film k jídlu jak to vždy dělám:( ()

Reklama

Cushing 

všechny recenze uživatele

Dá se na to zapomenout? Nedá. Je to pomalé -- a co? Experiment -- a co? Mně to i po letech vězí v hlavě jako střep. Je to spíš konceptuální umění než film, ale na život to právo má. Jako všechny bizarnosti. (teda skoro všechny) Zajímavý je, jak filmy a kanibalech, zombících a podobné havěti jedou, jsou cool. Ale když to někdo pojme stylem tongue in cheek a doslova to přecooluje, najednou se lidi vofrňujou. Pastička na diváka. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další film, co jsem jako mladší chtěl vidět. Na rozdíl od většiny uživatelů tady nepovažuji Claire Denis za špatnou režisérku. Nebo alespoň ne tak špatnou, jen k artovým filmům přistupuje jednoduše, ale to někteří současní režiséři taky a jsou zde za to neskutečně oslavovaní... Trouble Every Day má slušné herecké výkony, děj sám o sobě taky není vůbec špatný, naturalistické scén má působivé, styl kamery mi teda většinou nesedl, ale má světlé momenty. Na psychologii postav to taky chtělo ještě zamakat, jelikož o nich víme minimum. Takhle to zní, že toho vlastně není moc co vytýkat, ale nezmínil jsem ten hlavní problém, který dokázal ten film úspěšně zabít - atmosféra je na bodu mrazu. Dokonce jsem tu ani žádný pořádný pokus o ni nezaznamenal. Celý ten film se naprosto nudně a pomalu posouvá dopředu, nějaké oživení ve formě hudby či zajímavějšího zvuku se nekoná a díky tomu to nemá čím upoutat. A to zvlášť když trvá dobrou půlku filmu, než se něco začne dít. V tomhle ohledu to Denis skutečně dost pokazila. V rámci toho, čím ten film je, není obsahově vůbec špatný, ale vizuálně dokáže max. za krátký čas uspat. 2* ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Claire Denis to pokazila. Jej nudná, nepríjemná réžia je hlavným negatívom tohto inak fungujúceho žánrového snímku. Trouble Every Day nie je zďaleka tak nepodarený film, ako by sa mohlo podľa tunajších nenávistných hodnotení na prvý pohľad zdať. Napätie a nechutnosti plnia svoj účel, atmosféra tiež, Gallo je démonický, Dalle vyšinutá a neviniatko Tricia Vessey im je dokonalým protipólom. A záver, keď práve ona prenesie tú (skoro až vtipnú) uzemňujúcu hlášku, povyšuje film jednoznačne nad priemer, nech sú jeho slabé miesta akokoľvek a dodáva mu ešte silnejší psychopatický rozmer. 65% PS: Len tak pre porovnanie: Cinema svojho času priemerných 40 percent; (ČR) Premiere štyri hviezdičky a IMDB ku dnešnému dňu 6.1. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama