Reklama

Reklama

The Twilight Zone - Season 2 (1960) (série)


The Whole Truth (S02E14)

(epizoda)

Recenze (4)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé díly Twilight Zóny jsou překvapivě komplexní, jiné působí jako náhodná blbost, co napadla scenáristy. Tohle je ten druhý případ. Ne že by to nemohlo fungovat, ale nefunguje. Je to jen hodně zdlouhavé a nudné, subjektivně asi nejdelší díl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zóna súmraku na komediálnu nôtu. Majiteľ predajne ojazdených áut sa živí celý život prostredníctvom malých klamstiev, aby vôbec nejaký zo svojich črepov predal. Jedného dňa však kúpi auto, ktorého majiteľ dostane zvláštny dar, musí neustále hovoriť iba pravdu. Z toho vyplývajú celkom komické situácie, ako keď chlapík volá žene, že večer nepríde domov, pretože ide hrať poker a minule to taktiež nebolo pracovné stretnutie, ale karty. A určite neuhádnete, kto na konci od neho auto odkúpi. Určite lepšie ako Yes man s Jimom Careym. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další komediální a přímočará epizoda, tentokrát na téma, co kdybychom nemohli lhát. Ve světě obchodníka s ojetými auty je to pochopitelně velký problém a co teprve v politice a třebas i mezinárodní... V hlavní roli exceluje vynikajicí Jack Carson, jehož protřelý obchodníček dodává celé této lehké povídce šmrnc a závěrečný vtípek musel tehdejší Američany hodně pobavit. Pohodová čtyřka. ()

Reklama

Reklama