foto

Jack Ging

  • nar. 30.11.1931 (87 let)
    Alva, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Wiseguy (TV film)
1981 Oklahoma City Dolls, The (TV film)
1979 Dear Detective (TV film)
1978 Agent Keefer (TV film)
1977 Jiný muž, jiná šance
1975 Impostor, The (TV film)
1974 Disappearance of Flight 412, The (TV film)
Kde roste červené kapradí
1973 Sssssss
That Man Bolt
Tulák z širých plání
1972 Die Sister, Die!
1971 Terror in the Sky (TV film)
Zahrajte mi "MISTY"
1970 Lassie: Peace Is Our Profession (TV film)
1968 Pověste je výš
1967 Mosby's Marauders
1966 Intimacy
1961 Sniper's Ridge
1960 Desire in the Dust
Tess of the Storm Country
1959 Ghost of Dragstrip Hollow
1958 Rally 'Round the Flag, Boys!

TV seriály

1991 P.S.I. Luv U (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1988 The Highwayman (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
A Small and Deadly War (S01E04)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Vichry války (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 Dear Detective (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Shane (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Whole Truth (S02E14)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Wrangler (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)

Dokumentární

2006 Bring Back... The A-Team

Host

TV pořady

1962 The Match Game (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace