foto

Rod Serling

  • nar. 25.12.1924
    Syracuse, New York, USA
  • zem. 28.6.1975 (50 let)
    Rochester, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Letní bouře (TV film) - původní scénář
Na věčné časy (TV film) - původní scénář
1998 A město se obrátilo v prach (TV film)
1997 Rabínova dcera (TV film)
1994 Vnitřní nepřítel (TV film) - původní scénář
Zóna soumraku (TV film)
1981 Salamandr
1974 Rekvijem za teskasa (TV film)
1972 Man, The (TV film)
1970 A Storm in Summer (TV film)
1968 Certain Honorable Men (TV film)
Planeta opic
1966 Doomsday Flight, The (TV film)
Útok na Queen Mary
1965 Der Neue Mann (TV film) - divadelní hra
1964 Carol for Another Christmas (TV film)
Movie Maker, The (TV film)
Sedm květnových dní
1963 Im Schatten des Krieges (TV film) - divadelní hra
Yellow Canary, The
1962 Requiem for a Heavyweight
1958 Saddle the Wind
1956 Patterns
The Rack
1953 Horace Mann's Miracle (TV film)
Man Against Pain (TV film)

TV seriály

2002 Zóna soumraku (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 The New People (TV seriál)
1965 The Loner (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Insight (TV seriál)
1959 The Twilight Zone (TV seriál)
1958 Pursuit (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1954 Center Stage (TV seriál)
Climax! (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Medallion Theatre (TV seriál)
The Motorola Television Hour (TV seriál)
The Philip Morris Playhouse (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 The Doctor (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1975 The Legendary Curse of the Hope Diamond (TV film)
1974 Fantom ráje - vyp.
1973 Encounter with the Unknown - vyp.

TV seriály

2005 Médium (TV seriál)
Still Life (S02E09)
1971 Appointment with Destiny (TV seriál) - vyp.
1967 Ironside (TV seriál)
1964 The Twilight Zone (TV seriál) - vyp.
The Bewitchin' Pool (S05E36) - vyp.
The Fear (S05E35) - vyp.
Come Wander with Me (S05E34) - vyp.
další epizody (23)
1963 The Twilight Zone (TV seriál) - vyp.
Ring-A-Ding Girl (S05E13) - vyp.
Ninety Years Without Slumbering (S05E12) - vyp.
A Short Drink from a Certain Fountain (S05E11) - vyp.
další epizody (31)
1962 The Twilight Zone (TV seriál) - vyp.
The Changing of the Guard (S03E37) - vyp.
Cavender is Coming (S03E36) - vyp.
I Sing the Body Electric (S03E35) - vyp.
další epizody (22)
1961 Ichabod and Me (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál) - vyp.
A Quality of Mercy (S03E15) - vyp.
Five Characters in Search of an Exit (S03E14) - vyp.
Once Upon a Time (S03E13) - vyp.
další epizody (33)
1960 The Twilight Zone (TV seriál) - vyp.
The Night of the Meek (S02E11) - vyp.
A Most Unusual Camera (S02E10) - vyp.
The Trouble with Templeton (S02E09) - vyp.
další epizody (35)
1959 The Twilight Zone (TV seriál) - vyp.
What You Need (S01E12) - vyp.
And When the Sky Was Opened (S01E11) - vyp.
Judgment Night (S01E10) - vyp.
další epizody (12)

Dokumentární

2010 Charles Beaumont: The Short Life of Twilight Zone's Magic Man - a.z.
1979 UFOs: It Has Begun
1974 UFOs: Past, Present, and Future
1973 In Search of Ancient Astronauts (TV film)
In Search of Ancient Mysteries (TV film)

TV pořady

1969 Della (TV pořad)
It's Your Bet (TV pořad)
Liar's Club (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1957 The Mike Wallace Interview (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace