Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zemi znovu ohrožují mimozemšťané, a tak mladý Šindžiro musí obléct kovový superoblek a stát se Ultramanem – jako kdysi jeho otec. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štýlová animácia, fajn akcia, fajn triky a efekty, len by som doplnil ešte nejakú tú fyziku pri kontaktoch postáv s prostredím. Ultraman odhadzuje autá ako nič, hodia ho do jedného z nich a na aute ani škrabanec. Ale inak fajn oživenie starého ale neustále žijúceho kultu. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Jasná snaha zpřístupnit Ultramana západnímu publiku, takže na klasickou kaiju/sci-fi tematiku jsou naroubovány prvky superhrdinské soap opery a jemně noirové detektivky. Což o to, originální to v rámci Ultraman sérií je, a fanoušci japonské předlohy (na kterou toto anime přímo navazuje) si vydatně pošmáknou na odkazech a easter eggs, takže tady v pořádku - seriál přináší něco nového a zároveň hluboce ctí své předchůdce. Problém nicméně je, že oba zmíněné inovativní elementy, jak ten detektivní, tak ten komiksový, jsou stvárněny v naprosto základním a stereotypním duchu. Charakterové prvky postav, jejich motivace a repliky jsou jako z nějaké příručky pro začátečníky. Takže ta originalita zde je jen v rámci žánrového mixu, na první pohled, na povrchu. K tomu uspěchaný a mírně zmatený konec, divná kombinace klasické a CGI animace...já být neznalý japonského Ultramana, tak mi toto anime danou franšízu nikterak výrazně nepřiblíží a nezatraktivní. Ve své podstatě se ze strany Netflixu nejedná o nějaký průser, jen je to celé bolestně obyčejné a zaměnitelné. ()

Reklama

Reklama

Reklama