Reklama

Reklama

Apokalypsa: Válka světů


Propast (E06)

(epizoda)
  • Francie L’Abîme (1963-1991) (více)

Obsahy(1)

22. listopad 1963. Svět je v šoku. Americký prezident Kennedy byl právě během cesty do Dallasu zavražděn. Dokonce i Nikitu Chruščova tato událost zasáhla. (National Geographic)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kennedy zde povazuje za nejhorsi vec, ktera se v tomto stoleti Americe stala ,uchopeni moci komunisty v Cine. Zda se, ze mel prorockou pravdu pote co desetiketi odebiraji na dluh cinske zbozi. Kennedy zlikvidoval prales ve Vietnamu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omnoho viac ako o atentáte na Kennedyho je táto epizóda o následkoch a udalostiach po ňom. Bol som zvedavý akú budú mať tvorcovia odvahu, či spomenú niektorú z údajných konšpiračných teórií. Náznaky sa objavili, no ako som už uviedol, samotný atentát je v tomto prípade druhoradý .. ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

My War is Over, říká Rambo v trojce, ale the real war is never over, válčilo se odjakživa a válčit se bude dál, dokud budou lidi lidma, páč je to v lidský nátuře. Už malý děti si hrajou na válku a dospělí pak skutečně válčí. Je to šílený, nesmyslný, zbytečný, ale furt to bude. Co k tomu ještě dodat? Je to děs. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roky 1964 až 1991. V SSSR konec Chruščova, Američani ve Vietnamu, to je nejdelší část dílu, ozbrojené rozkoly mezi SSSR a Čínou, která chtěla být tím lídrem asijského i světového komunismu. Vše vrcholí pádem komunismu ve východní a střední Evropě a rozpadem SSSR. Někteří si mysleli, že tím končí i studená válka. Na 52 minut moc událostí, takže je to od předchozích dílů už jen taková osnova. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama