Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Al má práci, která ho otravuje, a manželku, která nehne prstem. A když chce jít aspoň jednou večer na basketbal, musí trčet doma, poněvadž Peggy k nim pozvala nové sousedy - Rhoadesovy. Je to jejich první návštěva u Bundů... (Amercom)

Recenze (3)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem tento seriál jako dítě.Docela se mi líbil.Dávám 3 hvězdy.Al Bunda je neurotický prodavač dámských bot,který má přezdívku Doktor bota.Má línou a nevděčnou manželku a 2 děti-hloupou blondýnu Kelly a "skoro" normálního syna Buda.Taky má líného psa Bucka.Jeho život je občas "komický".Ed O Neall přitom inkasoval za 1 epizodu asi 1 milion dolarů a byla to snad jeho první role,kde mluvil "více".Přičemž je bývalým "hippísákem" a má Zlatý glob a umí jiu jitsu-brazilské bojové umění.Také tato role ho proslavila ve světě. ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele

Ten přidanej laugh track je fakt příšernej. Zajímalo by mě, jestli to je jen českým dabingem nebo i v originále. Edit: Opravdu je to jenom zmršenou prací v dabingu. Origo je v pohodě a asi třikrát vtipnější. ()

Zajímavosti (1)

  • Epizoda odvysílaná 5. dubna 1987 měla tak bouřlivý úspěch, že se ji televize Fox operativně rozhodla odvysílat tu samou noc ještě dvakrát. (Thommy91)

Reklama

Reklama