foto

Holly Fields

  • nar. 11.10.1976 (42 let)
    Sacramento, California, USA

Biografie

Holly Fields je americká herečka. Narodila se v roce 1976 dne 11. října v Sacramentu v Kalifornii. Svoji hereckou kariéru začínala v šesti letech, brzy na to se přestěhovala se svými rodiči do Dallasu ve státě Texas. V jedenácti letech byla obsazena na Broadwayi. Ve třinácti odešla do Los Angeles, kde se chtěla stát herečkou.

Diváci jí mohli vidět v seriálech např: SÍLA RODU, MACGYVER, ALF, ŽENATÝ SE ZÁVAZKY, POLICIE Z PALM BEACH, KAPELA SNŮ, DOTEK ANDĚLA, DOBA PŘÍLIVU, JAG, OCHRÁNCE, LOVEC Z PODSVĚTÍ nebo ČARODĚJKY. Hrála ve filmech VELKOFILM (1989), nebo ve filmu SPOJENÍ s Christopherem Walkenem nebo hrála po boku Adama Wylieho ve filmu POKOJ VÁŠNĚ.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Ones
2015 The Martial Arts Kid
2013 Four Senses
2011 Thriller Night
2007 Starting from Scratch
The Still Life
2006 Iron Man, The
2004 Pokoj vášně
2002 Hip, Edgy, Sexy, Cool
King's Highway
2001 Fishes
1999 Interceptors
Vládce prokletých přání 2
1997 First Encounter
1995 Mr. Payback: An Interactive Movie
1994 Runaway Daughters (TV film)
1993 Sunday Funnies (TV film)
1992 Seedpeople
1991 Keeping Secrets (TV film)
1990 Equal Justice (TV film)
The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1989 Spojení
Velkofilm
1988 Scandal in a Small Town (TV film)

TV seriály

2004 O.C. (TV seriál)
The Ties That Bind (S01E27)
The Shower (S01E25)
2003 JAG (TV seriál)
Druhá dějství (S08E19)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Zakletý obraz (S02E03)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Loutka / Super méďa / Záhadný zámek / Dům na Baker Street / Vlak (S01E05)
1996 Ochránce (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1992 Kapela snů (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Hull High (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)
1989 Brand New Life, A (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Žít a nechat zemřít (S04E09)
MacGyver (TV seriál)
Běhání v kruhu (S04E13)
1988 Empty Nest (TV seriál)
The Munsters Today (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace