foto

Diana Bellamy

  • nar. 19.9.1943
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 17.6.2001 (57 let)
    Valley Village, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Air Force One
Desert's Edge (TV film)
1996 Duch minulosti
Ďábelská lest
1995 Smrtící epidemie
1994 Poslední let (TV film)
1993 V moci posedlosti
1992 Náš milý nebožtík
1991 Critters 3
1989 Final Days, The (TV film)
1988 Astronomy
Kouzelnice
Necessity (TV film)
Nest, The
Tragický let (TV film)
Winnie (TV film)
1987 Hollywood Erotic Film Festival
Kingpins (TV film)
Maid to Order
Narodil jsem se ve východním Los Angeles
Price of Life, The
Rozkacená sudba
Schůzka naslepo
Stripped to Kill
Under Cover
1986 Condor (TV film)
Family Martinez, The (TV film)
Free Ride
Křižovatky
My Chauffeur
Odd Jobs
1985 Policejní akademie 2
1983 Taxikáři

TV seriály

1999 Popular (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
Over the Top (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Zločiny proti obězitě (S11E09)
1994 Birdland (TV seriál)
Superhuman Samurai Syber-Squad (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Láska je věc velmi různorodá (S02E15)
1992 Kapela snů (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
On the Air (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Top of the Heap (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Vrchol haldy (S05E20)
1990 Křídla (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1989 13 East (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
Kde je šéf (S01E12)
Pilotní díl (S01E01)
1986 Cavanaughs, The (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace