Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na ulici v typické čtvrti Buenos je zaparkováno luxusní SUV. Dovnitř se vloupá muž, který hodlá ukrást vše, co mu přijde pod ruku, ale když se pokusí dostat ven, dveře i okna auta se zamknou jako v opevněném bunkru. Ocitá se v naprosto zoufalé situaci – je v pasti. Kdosi pak přijde vůz zvenku zkontrolovat a vypadá to, že má plán. (Cinemax)

(více)

Recenze (45)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ne že by to byla až taková pecka, ale s ohledem na téma už to nemohlo být lepší. Nejde jen o to, že to bylo dokonalý po technické stránce, ale jaké to vyvolalo otázky. Řada lidí se bude zločinu věnovat bez ohledu na alternativy, které se jim nabízejí. Je ale taky spousta těch, kteří jinou možnost nedostali. A v Argentině, která se na začátku třetího tisíciletí potýkala s hrozivou ekonomickou krizí, je zřejmě tento problém velmi rozšířený. Naší optikou ho objektivně nahlížet nelze. Chápu ale i majetné lidi, kteří se o svůj blahobyt zasadili poctivou prací, že se cítí bezmocní a vůči této lůze pociťují nenávist. Řešení by mělo být na politicích, tohle samo nevyhnije. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek se vloupá do suv má nakradeno a chce odejít akorát to nejde. Tak zjistí, že to  tam na něho jakýsi  gynekolog nastražil a nechce ho z tama pustit snaží se z tama dostat a to je celý film. Líbil se mě konec bohužel to rozuzlení ,aby chlápek co zabil 3 lidi a nepoučil se vyšel s ´´čistým,, štítem na úkor chlápka co nezabil nikoho je špatné. Jinak Argentina má podobně neschopné fízly jak u nás. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že v Argentině je takový problém bezpečnost na ulicích. 1) Téma je vhodné pro povídku či krátký film. Po první půlhodině jsem si už neuměl představit, co dalšího by se mohlo stát. A pravda, už se téměř nic nového nestalo._____ 5) Za zmínku stojí i pěkný 29letý argentinský herec a zpěvák Peter Lanzani (Ciro zavřený v autě)._____ 2) Spoiler. Pachatel se potýkal se třemi problémy: nedostatkem vody, zraněním a vlastní malou psychickou odolností. Nedostatek jídla je marginální, ať už si to panikařící Ciro uvědomuje anebo ne._____ 3) Spoiler. Nakonec šmejd přežil. Společenský apel je výmluvný. Jediný, kdo s obecnou kriminalitou něco dělá, je ten, kdo nemá co ztratit._____ 4) Srovnání s Telefonní budkou není na místě. Budka byl čistý kriminální thriller, zatímco zde se pod thrillerovým kabátkem ukrývá syrové sociální drama. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemný malý originální Survival thriller z Argentíny! Příběh se zaměřuje na zloděje, který se vloupá do auta, ovšem to byla jeho největší chyba v životě. Auto má vysoce zabezpečený securitní systém a zkrátka se z něj nejde dostat ven. Argentínci hezky pracují s atmosférou a napětím na tak malém prostoru 4x4 a hlavní antihrdina tam zažívá celkem nepěkné chvíle, kor když majitel k němu promlouvá skrz rádio a film je díky tomu zajímavější. Finále je nečekané a správně napínavé. Fajn krátká jednohubka. Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí****. 7/10. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Údajne uveriteľný príbeh. Tak to asi bude záležať od uhľa pohľadu vnímania samotným divákom, lebo diplomovka na 60 strán by mi bola málo, aby som odôvodnil svoje tvrdenia, prečo je tento snímok z pohľadu reálnosti - neakceptovateľný. "Telefónna búdka" je oproti tomuto smiešnemu pokusu o thriller - "Einsteinovou teóriou relativity". ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Klimatizace ve voze nemůže být zapnutá, pokud neběží motor. (Jardismo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno