Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud vždy dostihne ty, kteří se mu snaží uniknout. (HBO Max)

Recenze (31)

geklon 

všechny recenze uživatele

Rue běží o život. První ch deset minut epizody je ta nejsyrovější intervence a reakce na ní jakou jsem kdy viděl a slyšel a že jsem jich i na vlastní kůži zažil opravdu dost. Ten kdo něco podobného zažil, nejspíš při sledování dostal flashback. Zandaya zandavá jak královna stíhy a upřímně jí žeru cokoliv. Zlomový díl série a vlastně i seriálu jako takového. ()

wege 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako vrcholnou jednotlivou epizodu z nějakého seriálu jsem měl tu, když ve Světlech páteční noci umřel Mattu Saracenovi (Zach Gilford) otec a jak se s tím vyrovnává. Hrál to skvěle. Tady to Zendaya předvádí stejný výkon, ne-li lepší. Navíc ji skvěle sekundují ostatní, zejména matka. Skvělý díl, jednoznačně nejlepší za celé dvě série. A ano, drogy jsou špatné a lidi fakt poznamenávají, a to nejenom ty, co je užívají. ()

Reklama

funkyman 

všechny recenze uživatele

to urcite...bol som nadseny pohladom na tuto generation /a ich rodicov/ v predchadzajucej serii..ale teraz ? toto tukanie na vyhypovane cool obrazky a  konania postav   hecovat az do abnormalnych /dych vyrazajucich / postojov a scen ? od prvej minuty druhej serie sa to stupnuje....a vrchol celeho  v tejto epizodke.../necitat dalej  kto nevidel / hviezdicke dopriat stoj co stoj top sceny .. a je jedno, ci s maminou, alebo v rekordnom behu cez prekazky v top  naaranzovanych priestoroch...  - ak by ju roztrhal ten pes..alebo sa utopila ..prip. ju presiel dochodca v aute.., resp. sa rozlozila od smradu v smetiaku../kde sa dostala ako? a policajti ju samozrejme tam nehladali/ ...to by este sadlo..ale kontrakt nepusti..takto sa z toho stavaju len  zabavne a neokukane klipove sekvencie..ale nerealne...opak prvej serie.. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Objektivně je to za čtyři. Ale na to co se doposud předvádělo a nedělo... Konečně díl, který třese emocemi a posouvá děj kupředu. Postavy skutečně dýchají a nakonec i překvapivě ožívají (v této sérii). A především - i něco hmatatelného prožívají. Přesně ta Euforie, která v první řadě dokázala tolikrát a natolik zapůsobit, navíc není do sebe ( jako vůbec první díl této sezóny ) zahleděná, bez vizuálních křečí (byť krásných, ruku na srdce - samoúčelných) a děj se posouvá kupředu. Zendaya nakládá nehorázně. Akorát ta honička s fízlama je jak z jinýho filmu. A začátek rve emoční kyčel skrz prdel. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za prvních patnáct minut pět hvězd. Zendaya jeden z top hereckých výkonů téhle seriálové doby. Nezaměnitelné. Intenzivní jako prase. Slzy mi vyhrkly do očí. Po skončení epizody sevřený žaludek. Hustější než Trainspotting. Update 09/2022: A cena Emmy pro Zendayu. Za tuhle epizodu více než zaslouženě. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama