Reklama

Reklama

VOD (1)

Vrací se do rodného domu, aby pomáhala sestře pečovat o matku v kómatu. Alicia musí čelit temné síle z minulosti, která teď ohrožuje její dítě. (Netflix)

Videa (10)

Trailer

Recenze (41)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pamatujete horor Patrick ? https://www.csfd.cz/film/3043-patrick/komentare/ (byl i remake z roku 2013) tak tohle je něco podobného. Dcera s dítětem a manželem se vrací domů za sestrou pomáhat jí starat se o matku co je v kómatu (do nemocnice nechtěla). Mezitím začne jejímu dítěti hrabat a zjistí, že ta matka chce jaksi do toho dítěte vstoupit pak už jsem zaspal tak, že mám výpadky. Dalo se čekat , že to bude srajda už, když to chválil Psychor aka Bloody24 aka Flipnic aka AsiaPower a bůhví kolik má jiných nicků. 40 procent ani nevím za co možná za konec. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zase boj holčičky se zlem v domě. La influencia se po slibném začátku začala nějak zadrhávat a nakonec jsem to nemohl brát vážně. Myslím že tento horror spoléhá na vaši představivost. Herečka která ztvárňuje Sáru Maggie Civantos měla velmi dlouhá a velice ošklivá chodidla jakoby shnilá. Filmařům nic nevyčítám, protože byli omezeni malým rozpočtem jak to u horrorů bývá. ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele

Jakožto zdejší hororový expert hned v úvodu podotýkám, že se jedná o divácky obtížněji stravitelný snímek, který stojí na pomalém, zato však precizním budování hutné atmosféry. Pokud tedy hledáte pouhé odreagování v očekávání dalšího bezduchého krváku plného zběsilé akce, tak na tento van Boekholtův znamenitý debut raději neplýtvejte svým popkornem. Od prvních minut tušíme, že se stane něco zlého, avšak La influencia si dává s explicitním strašením načas, a místo toho se trpělivě a velmi chytře soustředí na posilování dané předtuchy, čímž si připravuje půdu pro nervydrásající finále. Divák je permanentně zneklidňován řadou sluchových (plicní ventilátor) či zrakových (magické předměty) podnětů a stále hmatatelněji cítí přítomnost kostlivců v rodinné skříni. V závěrečné části začne tempo velmi rychle nabývat na intenzitě a ke slovu přichází i mnoho naturalisticky laděných scén či umně konstruovaných lekaček. Velká pochvala režisérovi a jasný důkaz toho, že španělská kinematografie stále představuje absolutní garanci hororové kvality. Závěrem nemohu nezmínit vynikající herecké výkony a obzvláště pochválit casting Claudie Placer, která plně využila své nevzhlednosti a ztvárněním transformované Nory vytvořila jednu z nejhrůznějších dětských postav v historii žánru. La influencia ode mě získává slabších pět hvězd, čímž se zároveň stává dosavadním top hororem letošního roku. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Pod vlivem, zlej starej ženy, nie alkoholu. Španielsky horor od tvorcov netflixu. Ktorý bol naozaj slabý. Ak hľadáte film ktorý je pomerne nový a od netflixu nuž musíte ho nájsť až vďaka hereckému obsadeniu to už je čo povedať. Keď už netflix zaviedol české preklady názvov, prečo tak neurobila Česko-Slovenská filmová databáza ostáva záhadou. Naozaj netuším. 2* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský snímek „La influencia“ má sice relativně pomalý rozjezd, ale když už se trochu rozpumpuje, je to ve druhé polovině docela dobrá, temná jízda, která splňuje to, co byste od současného hororu čekali. V kině by rozhodně snímek stál za pozornost, ne že bychom se ho v české zemi dočkali. Ale na jedno pokoukání film neurazí, víckrát se k němu ale asi nevrátíte. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama