Reklama

Reklama

VOD (1)

Vrací se do rodného domu, aby pomáhala sestře pečovat o matku v kómatu. Alicia musí čelit temné síle z minulosti, která teď ohrožuje její dítě. (Netflix)

Videa (10)

Trailer

Recenze (42)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Šeredné dítě je u horroru o dětech nutnost - hrát Noru nějaký roztomilý holčičí andílek, sotva budou mít její grimasy takovou váhu. A ještě hnusnější, tedy lepší, byla její neživá kamarádka Luna. I ostatní děj celkově je o něco temnější a drsnější, než bývá zvykem u obdobných dětských kvazihorrůrků americké provenience (rozšmelcování tetina obličeje lopatou, mladý dědeček naražený na paroží). A finální komorní kvartet v babiččině ložnici pro babičku, maminku, tatínka a kinžál měl našlápnuto na čtvrtou. Nicméně globálně vzato to pořád byla jenom prachobyčejná černomagická duchařinka se šťastným koncem, to by musel mít scénárista o něco větší koule, abych tu čtvrtou hvězdu přihodil. Mch. největší horror byl sehnat full HD verzi v originálním znění, protože všude se válí jenom verze imbecilně předabované do angličtiny, blbost holt světem neotřesitelně vládne. / (Po pár hodinách jsem si to rozmyslel a přece jenom tu čtvrtou dám, právě proto, abych ocenil tu o něco temnější notu, než je u podobných filmů běžné). ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Líná španělská vykrádačka Děsivého dědictví. Kde ale měla loňská pecka Ariho Astera promyšlený koncept, překvapivý scénář, režijní sebejistotu a skvělé herecké výkony, což všechno dohromady dalo vzniknout výbornému filmu, dokáže van Boekholt s obdobným námětem jen stěží dosáhnout alespoň jakés takés žánrové funkčnosti. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský snímek „La influencia“ má sice relativně pomalý rozjezd, ale když už se trochu rozpumpuje, je to ve druhé polovině docela dobrá, temná jízda, která splňuje to, co byste od současného hororu čekali. V kině by rozhodně snímek stál za pozornost, ne že bychom se ho v české zemi dočkali. Ale na jedno pokoukání film neurazí, víckrát se k němu ale asi nevrátíte. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Pod vlivem, zlej starej ženy, nie alkoholu. Španielsky horor od tvorcov netflixu. Ktorý bol naozaj slabý. Ak hľadáte film ktorý je pomerne nový a od netflixu nuž musíte ho nájsť až vďaka hereckému obsadeniu to už je čo povedať. Keď už netflix zaviedol české preklady názvov, prečo tak neurobila Česko-Slovenská filmová databáza ostáva záhadou. Naozaj netuším. 2* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nejdřív pozitiva. Výborný temný vizuál, zlá holčička číslo 1, která straší i když nestraší a cením si toho, že se režisér nebojí sešlápnout plyn, takže dojde i na nějakou tu chuťovku. Vrcholem pak je víc než jen vydařené finále s roztomilou babkou. Mínusem je holčička číslo 2, která nestraší i když straší, vykulená a neustále ječící matka zasluhující vraždu, smrt, zabití a asi největším negativem je přetažená stopáž tvořící zejména v první hodině dost nudných míst. Suma sumárum solidní čarodějnická jednohubka, která nenadchne, ale určitě potěší. 65% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama