Několikadílná série o Petrovi Panovi a jeho kamarádech, které naučil lítat. Společně se vypraví do Země Nezemě, kde ale narazí na zlého kapitána Hooka.(MsWampir)
Hrozně divný a otravný seriál s příšernými dialogy, nic moc animací... Vhodný tak snad leda pro ty nejmenší. Jednou jsem se na to ráno díval a měl jsem pokažený skoro celý den.(19.3.2009)
Ach jo, to byla ale konina. Ten pirát byl naprostý pošuk(hlavně jeho hláška "Ty oxymoróne"), všechny díly o tom samém a bez zvláštní odchylky pro vtip.(1.11.2010)
corpsy
Hlavne nostalgická spomienka na detstvo. Videné v nemeckom dabingu. To bola škola!(5.1.2012)
Maty.tekk
odpad!Mě přijde jako kdyby to byl jenom mluvicí obrázek. Grafika je mizerná a dabing taky!!!(30.9.2013)
Looooooooo
To nejlepší po ránu..(18.2.2009)
Emzet
Lady Grey