foto

Tony Jay

  • nar. 2.2.1933
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.8.2006 (73 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Mickey's Around the World in 80 Days
2003 Kniha džunglí 2
Lumpíci v divočině
Miss Spider - Film (TV film)
2002 Planeta pokladů - vyp.
2001 Přestávka: Škola mimo provoz
ReBoot: My Two Bobs (TV film)
Vesmírný závod - vyp.
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel - vyp.
Sloužit a chránit (TV film)
1998 Americký ocásek 3 - Poklad na Manhattanu
Lumpíci
1997 Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off
ReBoot: The Ride
1996 Bruno the Kid: The Animated Movie
Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
Superman: The Last Son of Krypton (TV film)
Zvoník u Matky Boží
1994 O Malence
Scooby-Doo: Arabské noci (TV film)
1993 Noc uprchlíků (TV film)
1992 Tom a Jerry
1991 Absolutní cizinci (TV film)
Beasties
Dynasty: The Reunion (TV film)
Kráska a zvíře
1990 Duhová cesta (TV film)
TaleSpin: Plunder & Lightning (TV film)
1989 Easter Story, The
1988 Circus (TV film)
Dvojčata
Krásná mimozemšťanka
1987 Malá Dorritka
1981 Timon Aténský (TV film)
Zloději času
1978 Řecký magnát
1977 My Way II
1975 Láska a smrt
1973 Winners, The
1972 Leatherlip
1970 Lied in My Hart
Scotty & Co.
Sien jou môre
Taxi!

TV seriály

2006 Já, Eloise (TV seriál)
2004 Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
2003 Teen Titans (TV seriál) - vyp.
2001 Lloyd in Space (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
The Legend of Tarzan (TV seriál)
2000 Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
1999 Mickey Mouse Works (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Xyber 9: New Dawn (TV seriál)
1998 Vpád do Ameriky (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Arnoldovy patálie (TV seriál)
Bruno the Kid (TV seriál)
Mighty Ducks (TV seriál)
Superman (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
The Savage Dragon (TV seriál)
Timon a Pumbaa (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Beethoven (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Fantastic Four, The (TV seriál)
Gargoyles (TV seriál)
Klíšťák (TV seriál)
Kostrouni (TV seriál)
Reboot (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
Mighty Max (TV seriál)
Superman (TV seriál)
2 Stupid Dogs (TV seriál)
1992 Eerie, Indiana (TV seriál)
Malá mořská víla (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Cena života (S05E20)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Prince Valiant (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Black Widow (S02E12)
1990 Captain Planet (TV seriál)
His & Hers (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Masked Ball (S02E11)
Dispute Between Brothers (S02E10)
Petr Pan a piráti (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
The New Lassie (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Beverly Hills Buntz (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Whoops Apocalypse (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Jízda na slepo (S02E09)
1976 XYY Man, The (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
The Case of Eliza Armstrong (TV seriál)
1972 Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)

Dokumentární

2007 Albert Fish: In Sin He Found Salvation - vyp.
2004 H.H. Holmes: America's First Serial Killer - vyp.
2003 Nostradamus: 500 let poté (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1981 Holiday Island (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace