Reklama

Reklama

Star Trek - Série 1 (1973) (série)


Co se nestalo (S01E02)

(epizoda)
  • USA Yesteryear

VOD (1)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

City on the Edge of Forever II. Naprosto zásadní příběh o Spockovi, který rezonuje dodnes v knihách a comicsech. A dokonce jsme dostali před 14 lety ono Vulkánské město ShiKahr v remasterované TOSce, což považuji za kulervoucí. Special quest star...Sehlat a Andorian aka Andořan (šedý, pravděpodně 1. Aenar) v TOS uniformě. Kéž by toho cgi kolegu v STE, pořádně ukázali.:( Ano, díky T´Pol víme, že Vulkánské děti se s večeří pro Sehlaty nikdy nezpozdí.;-) P.s. pokud chcete záchvaty smíchu, doporučuji si pustiti hlas Strážce Věčnosti (jehož umístění zde, vypadá naprosto jinak, než v TOS, hehe) v orig. Občas se mi ho podaří napodobiti. Jednoho ST kolegu (který je i zde na čsfd) jsem tím před mnoha lety, dohnal k slzám smíchu.;-) P.s. Hlas le-matyi, copyright Gojira. ;-) ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A Vulcan would face such a loss without tears. By understanding every life comes to an end when time demands it. Loss of life is to be mourned, but only if the life was wasted." ()

Reklama

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší epizoda seriálu, která se vrací k časové bráně z "Města na pokraji věčnosti". Znovu je nutné dát něco do pořádku a při té příležitosti je tentokrát k vidění i sehlat, kterého si předtím mohli fanoušci jen představovat podle popisu z „Cesty k Babylonu“. V ST Enterprise využili z téhle epizody prostředí Vulkanu, scénaristé Star Treku z roku 2009 úryvek z děje a dva dialogy. Autoři Star Trek Discovery zašli ještě dál a natočili v druhé sérii něco podobného, jen vyměnili Spocka za jeho starší adoptovanou sestru. ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady hned v druhé epizodě TAS se ukazuje jak moc tahle nenápadná a podceňovaná animovaná"srandička" obohacuje a rozšiřuje samotný ST-TOS .Pro fandy ST a hlavně Spocka, veledůležitá story. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda zameraná na Spocka, cestovanie v čase, naprávanie časového paradoxu a ukážka planéty i spoločnosti Vulkánu. No proste bravúra. Hlavne ukázanie Vulkánu by v hranej TOS išlo iba obtiažne - animovaný seriál má však v tomto výhodu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Hlas vulkánskeho chlapca Sepeka, ktorý sa posmieval mladému Spockovi patrí synovi režiséra Hala Sutherlanda - Keithovi Sutherlandovi. (koba)

Reklama

Reklama