Reklama

Reklama

Angora Love

všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní
USA, 1929, 21 min

Obsahy(1)

Pohřešuje se koza, která byla naposledy k vidění u obchodu se zvířaty. Policie vyhlašuje pátrání, aniž by tušila, že mlsná koza si oblíbila Stanleyho koblihy, pro které by šla i světa kraj. Jenže co s kozou, dumá Hardy na prahu bytu, kam je koza proti jejich vůli následovala. Domácí je totiž pes, který jim těžko dovolí chovat rohatého mazlíčka, které navíc po čertech zapáchá. Kozu je třeba vykoupat, a tak, milý pane domácí, začínají vodní hrátky! (dopitak)

(více)

Recenze (4)

berg.12 

všechny recenze uživatele

K Laurelovi a Hardymu se přidá zaběhnutá koza, kterou si nakonec vezmou domů. Jenže přímo pod nimi bydlí jejich nájemce a uhlídat kozu není tak jednoduché... Koza hraje výborně. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Mlsná koza. Laurela a Hardyho si oblíbí zaběhnutá koza, kterou pohřešuje policie, a pronásleduje je městem až domů. Vezmou ji tedy do pokoje, ale ona jim žere kdeco a dělá rámus, takže mají problémy s nevrlým domovníkem Edgarem Kennedym. Protože koza smrdí, rozhodnou se ji umýt (scénu později téměř doslova převzali do filmu Laughing Gravy). Stan a Ollie mají dost práce s kozou a sami se sebou, když tu ještě přijde domovník a vše skončí vzájemným poléváním se kýbly vody. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

The Lost Films of Stan Laurel and Oliver Hardy: The Complete Collection – Volume Two (1923-1929). Kozaaaaaa, kozičkaaaaaa, svině jedna. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Poměrně známý film, také občas dávaný na svátky. Koupání kozy nemá chybu, i když je nápadně podobné koupání psa z jiné grotesky. ()

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Laurela a Hardyho v jejich němé éře. Později bylo ještě natočeno několik snímků ve dvou verzích, se zvukem a bez něj. (dopitak)

Reklama

Reklama