Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně, jak to bylo s novináři, kterým na projekci nedali jenom pilot, ale tři díly najendou (teď nevím, dva nebo tři), každému musí být jasné, že tady je nějaký úmysl, proč to vypadá, jak vypadá. A mě se první díl moc líbil. Dejte sem druhý! (Přeci jen musíte brát v potaz fakt, že WandaVision má rozříznout MCU a nastavit jeho další směrování.) Já bych si nedovolila po prvním dílu remcat. A proto jsem se koukla tehdy jenom na první trailer. Ale na další už ne. Ať si to pořádně užiju ;) ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelná mrdka ... originalita tomu rozhodně neprospěla ... ba úplně naopak ... ztráta času, talentu herců ... všeho ... strašný ... hrozný ... měli to udělat přímější, jednodušší, ... ne tenhle rádoby super promyšlený originální koncept ... to už můžu čumět na krok za krokem, nebo přátelé, nebo podobný vypatlávající hovna ... další díly to samé ... špatný úvod nabaluje další nudu a zklamání ... ()

Reklama

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

They are an unusual couple. And Wanda is married to a man. Human one. :D Začátek taková typická sitcomovka s typickými věcmi jako umělý smích. Zatím to ještě není tak šílené, jak to v pozdějších dílech bezpochyby bude.. Ten sitcom nádech to určitě nebude mít pořád a později se to pořádně rozjede, až se budeme všichni divit. A já se těším. ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slibný začátek! Upřímně jsem nevěděl, co od seriálu čekat. Zkusil jsem tomu tedy dát šanci a rozhodně nelituji. Jedna z věcí, která mě u současných marvelovek mrzí, je jejich jednotvárnost. Většinou je to zkrátka akční film s velkou dávkou humoru a často happy endem. WandaVision se minimálně v první epizodě tváří jako čenobílý sitcom laděný do dob, kdy jsem ještě ani nebyl na světě. Podle několika znepokojivých náznaků sice tušíte, že se časem bude jednat o něco víc, i tak se jedná ale o dost originální počin, který dneska ve spojení se superhrdinským světem jinde neuvidíte. U finální situace se navíc opravdu od srdce zasmějete, takže se opravdu těším, jak se seriál dál vyvine. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jako velmi mě baví fakt, že první nová věc z MCU universa po nějakém roce a půl vypadá takhle. To ti nadržení fanboyové, jejichž kulturní rozhled začíná Supermanem a končí Spidermanem, musí být nadšení :D Pro mě to docela zajímavě funguje z toho hlediska, že všichni víme, že Wanda a Vision jsou marvelácké postavy, a že dřív něbo pozdějc dojde k nějaké superhrdinské akci, kterou známe z kino filmů. A že to, co sledujeme (minimálně) v prvých dvou dílech, je nějakej mindfuck. Ale že by to fungovalo samo o sobě - jako sitcom - to fakt ne. Jsem zvědavej, co se z toho vyklube, ale upřímně řečeno budu velmi rád, pokud se to začne klubat rychle, nejlíp už v další epizodě. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Tato epizoda se odehrává v 50. letech. V jedné scéně si můžeme všimnout kalendáře na zdi, že uvádí úterý 1. srpna. V 50. letech spadlo úterý pouze na rok 1950, takže se epizoda odehrává 1. srpna 1950. (Kubaaa97)
  • Ačkoliv se tato epizoda odehrává v 50. letech, tak si v obývacím pokoji můžeme všimnout malmového krbu. Ten byl ale vytvořen až v 60. letech. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama