Reklama

Reklama

VOD (1)

S cieľom zapadnúť vystúpia Wanda a Vision na miestnej talentovej šou ako kúzelník a jeho asistentka. (Disney+)

Recenze (62)

Derek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nijako extra ma to nezaujalo, prve dve casti su v podstate americky sitcom z rokov 60tych (ala bewitched) s par momentmi ktore daju vediet ze sa nachadzame v marvelackom svete. uvidim ci to dopozeram az po 3. casti, lebo zatial to bolo len same naznacovanie co nas caka. len dufam ze serial nebude len v podstate predpriprava na dalsi marvelacky film v kinach, ktory bude potrebny aby clovek pochopil co sa vo filme bude diat. snad sa mylim... ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se těším, až to bude trochu šílenější. Teprve druhý díl a mě už ten sitcom materiál trochu leze na nervy, jako třeba schůzky se sousedy. Na druhou stranu hodně pobavily "hodinky nepřátel", docela fajn easter egg .Kdyby se dostali i do tohoto seriálu bylo by to fajn. Tuhle dějovou linku bych si nechal líbit Ale bude to asi jen takové pomrknutí. :D A jsem rád, že se nám to na konci doslova vybarvilo. ()

Reklama

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já to miluju. Chápu, co se zdejším divákům nelíbí, ale já už dlouho prahnu po tom, aby Marvel zase začal být invenční a opouštěl své šablony. A to je WandaVision. Nejen, že je to úplně nový styl vyprávění, ale všechny kinematografické aspekty jsou perfektní. Kamera, hudba, herci...bomba. Storytelling, tajemno, záhady...neskutečný. Já už podruhé dostal přesně to, na co jsem se těšil. ,,Wanda...Wanda! Wanda, who did this to you?!" ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-PG || Disney+/Marvel Studios || To stejné jako první díl. Jednoduchý až infantilní sitkomová zábava, jejíž dění nebude mít žádný vliv na budoucí epizody (žádný sitkom na sebe v podstatě nenavazuje), a tak jediné kvůli čemu by mělo 2. díl smysl sledovat jsou vtipy. A ty tu nejsou nebo nemají takový říz. Nápad na kouzelnické vystoupení alespoň spojuje komickou zábavu s jejich superschopnostmi. Opět tomu chybí ten říz a moment, který by z toho udělal víc než jen splácaninu, kterou vymyslel scénárista ráno po cestě do studia. Ono člověk, jenž stojí za kraťasy s Olafem z Ledového království asi víc nevymyslí a Feige si vzal dovolenou. Představa, že čekám týden na minimálně jeden podobný díl ve mě vzbuzuje zoufalství i naději. Tak snad se to ve druhé polovině rozjede v to, v co všichni doufáme - akční nálož. 50%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme v štýle danom pilotom, tentokrát je to ale možno ešte vtipnejšie. Epizóde dominuje vydarené kúzelnícke vystúpenie Wandy a Visiona, ktoré na prvý pohľad ale až tak vydarené nie je. Do hry sa zapája čoraz viac farebných prvkov a vtedy si môžete všimnúť aj príklon k realite v chovaní postáv. Len tie drobnosti, ako napríklad včelí muž, sú záležitosťou pre znalcov predlohy, ak ju nepoznáme, tak učme sa. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (20)

  • Když se Vision (Paul Bettany) připravuje do práce, můžeme vidět helmu Grim Reapera – nepřítel Visiona a Scarlet Witch v komiksech. (Kubaaa97)
  • Agnes (Kathryn Hahn) má domácího králíka pojmenovaného Señor Scratchy. V komiksech má Agnes syna Nicholase Scratche. (Kubaaa97)
  • Vrtulník na dálkové ovládání, který Wanda (Elizabeth Olsen) najde v křoví, odpovídá období 50. a 60. let. Jedná se o vrtulník Sikorsky H-19, který byl v americké armádě používán od roku 1950 a stal se známým především díky používání během korejské války. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama