Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wandino tehotenstvo rozlaďuje jej schopnosti. Spolu s Visionom sa chystajú na uponáhľaný pôrod. (Disney+)

Recenze (54)

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě už odbouraly už ty titulky na začátku. :D Konečně je už barevný obraz a to podání sitcomu mi už tak nevadí. Vrací mi to hezkou nostalgii. Asi jsem si musel jenom zvyknout, ale je to už Ok. A ano, zdá se že i naši protagonisté začínají cítit, že něco není úplně v pořádku. Velmi vtipný průběh těhotenství, protože když ženě praskne voda, tak to ve skutečnosti neznamená, že vám poteče do baráku. :D A způsob, jakým se Wanda snaží zakrýt že během jednoho dne už je dítě vyvinuté jako po devíti měsících... :D A samozřejmě postava "Geraldine" , pokud jste viděli Captain Marvel, tak víte, kdo je... A doufám že se co nejdříve dočkáme i Kat Dennings. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda ako sitkom úplne zlyháva. Na rozdiel od predošlých častí som sa pri tomto nezasmial ani raz. Čo sa týka dejovej stránky, tak sa tu poriadne nič neudeje. Samozrejme okrem prazvláštneho konca, keď sa nám už dačo ako tak začne "vyjasňovať" a "odkrývať". "Now in Color" slúži čisto len na prinesenie detí Wandy a Visiona do príbehu. Inak sa ale jedná o vcelku nudnú časť. ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda seriálu WandaVision opět mění dekádu zasazení- Přesouváme se do 70. let a dle slibů z konce předchozí epizody se nyní můžeme dočkat barevného obrazu. Ten v tomhle případě ještě více prodává vizuální stránku seriálu a především se onu snahu o nostalgii starších sitcomů podaří opět neskutečně prodat. Především ale konečně v rámci 3. epizody dochází k větším náznakům, co se to vlastně v celém seriálu děje, jak je to celé možné v rámci předchozích projektů Marvel Cinematic Universe a dá se odvodit, že nás čekají ještě hodně zajímavé věci. Celá epizoda se točí kolem jednoho- Těhotenství. Dorazila zatím nejzábavnější epizoda, kde jsou gagy o poznání vtipnější a především se téhle epizodě snaží prodat veškeré emoce. Neobvyklý průběh těhotenství je prodán nejenom škálou gagů, ale zároveň i tím správným emocionálním nábojem. To se podaří prodat právě i díky živému publiku, které se vždy dá tak trochu obvinit z toho, že diváka nutí k tomu, aby se smál a dojal v místech, kdy o to sám seriál žádá. V rámci této epizody je to ale na všech místech adekvátní a osobně se musím přiznat, že jsem většinou právě reagoval s publikem. Už úvodní intro opět naláká na další sitcomovou epizodu, která je opět proložena reklamou (která opět těží ze životního utrpení Wandy Maximoff) a opět se může opřít o výborné obsazení. Elizabeth Olsen a Paul Bettany jsou překvapivě skutečně výborné komediální duo, kterým člověk jejich pouto naprosto věří a vyvrcholení téhle epizody je vyloženě kouzelné. Opět ale naznačí, že je tu něco špatně a to i tak moc, že jde dost možná odhadnout, co se to vlastně celou dobu děje. Jenomže tuším, že vše není tak moc očividné a vše se může ještě během následujících 6 epizod změnit. Pořád platí, že jde o zatím nejvíce unikátní projekt MCU a když se v závěru změní klasický televizní formát 4:3 na filmový formát 2.35:1, jde o velmi zvláštní efekt. Jenomže právě ta zvláštnost dává tomuhle seriálu možnost vyniknout a definitivně to ukazuje, že začnou v Marvel Studios pořádně experimentovat. K úplné kvalitě tomu ještě něco chybí, začínám ale tušit, že čím víc karet tvůrci vyloží na stůl, tím zajímavější tento seriál bude a je proto velmi pravděpodobné, že samotné finále posune zážitek z celého seriálu ještě o kus dál. Na to si ale zatím budeme muset počkat.......... ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prekvapivo má táto zmes slabšieho sitcomu a psychologického thrilleru náramne baví. Gagy síce až tak nepobavia, ale ústredné duo je viac než sympatické. Ako klasický sitcom by to samozrejme nemalo takmer žiadny úspech, ale WandaVision je niečo iné. Niečo čo sme tu ešte nemali. V každej epizóde sa stále viac a viac ponárate do sveta, ktorý si pre Visiona a pre seba stvorila samotná Scarlet Witch. Musím povedať, že ďalších epizód sa už neviem dočkať a len dúfam, že tých momentov, ktoré mi mi náramne pripomínajú horor Get Out bude stále viac, až sa dostaneme do veľkého finále! ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice povedený díl, děj se hodně posunul dopředu, což je vždycky dobře. Chemie mezi Elizabeth Olsen a Paulem Bettanym je v MCU nepřekonaná, skvěle fungují v každé situaci, romantika, drama i komedie... Geraldine/Monica bude ještě zajímavá, a těším pokud nás čeká Mephisto, těším se na něj, ovšem kromě jeho, Agness a Grim Reapera je zde také možnost, že hlavním "záporákem" tu bude sama Wanda. Líbí se mi, jak seriál nikdy neodhalí moc najednou, a zatím prakticky v každé epizidě přibyde adept na "padoucha" a k tomu hora otázek. Velký palec nahoru za kostýmy a scénografii, sedmdesátky jako vyšité. Kamera, střih, i formáty obrazu jsou přesně jako před 50 lety, tvůrci vědí, co dělají. Za pět, i když mám dojem, že takováto hodnocení bych si měl šetřit na pozdější díly. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Když se Wanda (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany) baví o tom, jak se bude jmenovat jejich syn, tak se Wanda snaží ukončit debatu svou touhou po dceři. Jedná se o odkaz na Vivian "Viv" Vision, dceru Visiona a Virginie (která byla také stvořena Visionem). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama