foto

Randy Oglesby

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Game of Aces
2013 Osamělý jezdec
2012 Argo
2010 Odpočítávání
2008 Zprávy TV Onion
2005 Jeden navíc
Ostrov
2003 Dům naruby
2002 Cesta do války (TV film)
Údolí stínů
2001 Pearl Harbor
2000 Blessed Art Thou
1999 Ruka zabiják
1998 Doktor Flastr
Pokoušet osud (TV film)
Války Pentagonu (TV film)
1997 Lhář, lhář
Není co ztratit
1996 A & P
Alf versus U.S. Army (TV film)
Den nezávislosti
The Rockford Files: If the Frame Fits... (TV film)
1995 Candyman 2 : Sbohem masu
Láska na ostří nože (TV film)
1994 Betrayed by Love (TV film)
1993 Seznam smrti 2 (TV film)
Zmizení Christiny (TV film)
1991 Čtvrtý příběh (TV film)
1990 And Another Honkytonk Girl Says She Will
Cena štěstí (TV film)
Follow Your Heart (TV film)
Teen Angel Returns (TV film)
1989 Konec mlčení (TV film)
Roe vs. Wade (TV film)
1988 Zlé sny
1986 Nejbohatší kocour na světě (TV film)
1985 Bledý jezdec
Promises to Keep (TV film)
1981 A Christmas Carol (TV film)

TV seriály

2019 Strange Angel (TV seriál)
The Lovers (S02E03)
The Fool (S02E01)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Death is Only Temporary (S01E06)
Ostré předměty (TV seriál)
Milk (E08)
Blíž (E05)
Špína (E02)
další epizody (4)
Strange Angel (TV seriál)
The Sacrificial Dance (S01E10)
The Mystic Circles of the Young Girls (S01E06)
Ritual of the Rival Tribes (S01E03)
další epizody (4)
2017 Godless (TV seriál)
An Incident at Creede (E01)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
V dobrém i zlém (S06E23)
2013 Farmed and Dangerous (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Zlom (S02E06)
Z očí do očí (S02E05)
Přiblížení (S02E02)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
Víkend (S01E04)
Velká láska (TV seriál)
Zima (S05E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vzdor (S08E15)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zázračné dítě (S05E03)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
The Thing Under the Bed (S01E08)
Come Together (S01E07)
The Secret Lives of Altar Girls (S01E06)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Nový Amsterdam (S01E04)
2006 Spiknutí (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
The Wrap Party (E06)
Médium (TV seriál)
The Darkness Is Light Enough (S02E20)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Waking the Dead (E09)
Human Nature (E02)
První prezidentka (TV seriál)
First Disaster (E06)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Černá vdova (S02E01)
JAG (TV seriál)
Smrt v mešitě (S10E18)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Rudá záře (S02E08)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Rada (S03E22)
(S03E21)
Zapomenuté (S03E20)
další epizody (7)
2003 Dragnet (TV seriál)
Mister Sterling (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Zásilka (S03E07)
Rajiin (S03E04)
Xindové (S03E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
The Gift of Life (S01E20)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
In Loco Parentis (S01E15)
Západní křídlo (TV seriál)
Stirred (S03E17)
JAG (TV seriál)
Nebezpečná hra (S08E04)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Nečekané setkání (S01E04)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirteen (S01E13)
Chapter Twelve (S01E12)
Pohotovost (TV seriál)
Procházka v lesích (S07E14)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Germ Warfare (S05E02)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Have I Got a Deal for You (S06E22)
Akta X (TV seriál)
Divy a zázraky (S07E09)
Columbo (TV seriál)
Vražda s příliš mnoha notami (S10E13)
1999 Angel (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Andělé a balony (S02E13)
1998 Dharma & Greg (TV seriál)
The Paper Hat Anniversary (S02E04)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kontrapunkt (S05E10)
1997 Total Security (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Son Also Rises (S03E19)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Světlo a temnota (S05E11)
1996 Promised Land (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Bloodlines (S04E11)
1995 Legend (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vortex (S01E11)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1991 FBI: Neznámé případy (TV seriál)
1990 Bagdad Cafe (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Tichý jako šepot (S02E05)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Vanessa v zahradě (S01E12)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)

Dokumentární

2018 What We Left Behind: Looking Back at Star Trek: Deep Space Nine - a.z.
2015 Documentary Now! (TV seriál)
Sandy Passage (S01E01)
2014 Star Trek: Enterprise - In a Time of War

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky