foto

Randy Oglesby

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Out of the Burning Blue
2013 Osamělý jezdec
2012 Argo
2010 Odpočítávání
2008 Zprávy TV Onion
2005 Jeden navíc
Ostrov
2003 Dům naruby
2002 Cesta do války (TV film)
Údolí stínů
2001 Pearl Harbor
2000 Blessed Art Thou
Columbo: Vražda s příliš mnoha notami (TV film)
1999 Ruka zabiják
1998 Doktor Flastr
Pokoušet osud (TV film)
Války Pentagonu (TV film)
1997 Lhář, lhář
Není co ztratit
1996 Alf versus U.S. Army (TV film)
A & P
Den nezávislosti
Rockford Files: If the Frame Fits..., The (TV film)
1995 Candyman 2 : Sbohem masu
Láska na ostří nože (TV film)
1994 Betrayed by Love (TV film)
1993 Seznam smrti (TV film)
Zmizení Christiny (TV film)
1991 Čtvrtý příběh (TV film)
1990 And Another Honkytonk Girl Says She Will
Cena štěstí (TV film)
Follow Your Heart (TV film)
Teen Angel Returns (TV film)
1989 Konec mlčení (TV film)
Roe vs. Wade (TV film)
1988 Zlé sny
1986 Nejbohatší kocour na světě (TV film)
1985 Bledý jezdec
Promises to Keep (TV film)
1981 A Christmas Carol (TV film)

TV seriály

2017 Godless (TV seriál)
An Incident at Creede (E01)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
For Better or Worse (S06E23)
2013 Farmed and Dangerous (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Zlom (S02E06)
Z očí do očí (S02E05)
Přiblížení (S02E02)
2011 Mé nové Já (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Zima (S05E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vzdor (S08E15)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Nový Amsterdam (S01E04)
2006 Spiknutí (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
The Wrap Party (E06)
2005 Medium (TV seriál)
Point Pleasant (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Smrt v mešitě (S10E18)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Rudá záře (S02E08)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Rada (S03E22)
(S03E21)
Zapomenuté (S03E20)
další epizody (7)
2003 Dragnet (TV seriál)
Mister Sterling (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Zásilka (S03E07)
Rajiin (S03E04)
Xindové (S03E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Nebezpečná hra (S08E04)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Nečekané setkání (S01E04)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Have I Got a Deal for You (S06E22)
Akta X (TV seriál)
Divy a zázraky (S07E09)
1999 Angel (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kontrapunkt (S05E10)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Son Also Rises (S03E19)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Světlo a temnota (S05E11)
1996 Promised Land (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Legend (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vortex (S01E11)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1990 Bagdad Cafe (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Tichý jako šepot (S02E05)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Vanessa v zahradě (S01E12)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)

Dokumentární

2014 Star Trek: Enterprise - In a Time of War

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace