foto

Rose Bianco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Quarry
2019 Godzilla II Král monster
Scorned (TV film)
2018 Anathema
Black Panther
2017 Kruhy
The Last Movie Star
Zmenšování
2016 Sick People
2015 American Violence
2013 A Christmas Blessing
Congratulations!
Undocumented Executive
2012 Kontraband
Pulse of the Indigo
2010 Vánoční duch (TV film)
2006 12 podmínek k dědictví

TV seriály

2019 Cobra Kai (TV seriál)
No Mercy (S02E10)
Pulpo (S02E09)
2018 Cobra Kai (TV seriál)
Mercy (S01E10)
Molting (S01E08)
Cobra Kai Never Dies (S01E04)
další epizody (4)
New Amsterdam (TV seriál)
X-Men: Nová generace (TV seriál)
koMplikace (S02E03)
Bull (TV seriál)
Separation (S03E09)
MacGyver (TV seriál)
Wind + Water (S02E21)
2017 Star (TV seriál)
Mama's Boy (S01E08)
2015 Komplikace (TV seriál)
Relapse (E08)
Devious Maids (TV seriál)
From Here to Eternity (S03E02)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
Your Pretty Face Is Going to Hell (TV seriál)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dům v Gettysburgu (S02E06)
Otázky a odpovědi (S02E05)
2011 Becky & Barry #theactorslife (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky